Отзиви от клиенти за Вилно селище Ягода:
Всички оферти
Природата около къщичките е чудесна, но мебелите в вътре трябва да се обновят.
Вилите са мн.хубави. Имайте предвид, че има фурна в къщичката, но няма тава, което я прави неозползваема. Съдовете са много малко, примерно няма купа за салата и др. Но ако човек е подготвен за това, то обстановката и вечерния огън до вилата са уникални.
Проблема е ресторанта - храната е под всякаква критика.
Вилите са добри и обслужването е прилично с изключение на ресторанта към вилното селище който предлага ужасна храна
Къщичката от вилно селище Ягода, която бяхме наели беше от тип Ягода със Сауна. От самата къща бяхме доволни, банята беше скоро обновена. Посудата беше оскъдна, но все пак имахме необходимите неща (хубаво е и нея да я обновяват на определено време). Миналата година имахме инцидент с елена от комплекса, тази година видях, че са взети необходимите мерки мрежата да е укрепена по-добре. Обичаме тишината и спокойствието, мястото е страхотно за семейства с малки деца.
Kitchen needs massive improvement. Very Basic Reception staff not friendly at all.
Great for summer campfire.
Чисти и приятни вили, тишина и спокойствие! Ще посетим отново!
Не ми харесаха условията във вилите във вилно селище Ягода. Матраците за спане бяха много неудобни. Кухнята не е много добре оборудвана, печката се разпадаше. Беше пълно със стръчащи кабели, изолирани с един слой изолирбанд. Вратата на тоалетната не се затваряше напълно. Прозореца в тоалетната не можеше да се затвори. Басейнът не беше напълнен (въпреки че е от предлаганите услуги). Наложи се да тръгнем по-рано, отказаха да ни върнат дори част от парите. Не бих посетила отново.
Покажи още ревюта
За 3331 дни публикувахме 168836 оферти, които се разграбиха
7 296 865 пъти, спестявайки 146 320 44505 лв на 613 512 грабомани!