Обекти във Велинград

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
55 търговски обекти 8363 оценки от клиенти 8478 ревюта от клиенти
Обекти в Велинград
Много хубаво място за семейна почивка. Храна, обслужване, стаи, чистота - всичко е топ.
Приятен хотел със СПА зона за отмора и релакс. Храната беше добре приготвена и много вкусна.
Не ни хареса единствено общата тераса със съседната стая.
SPA хотел Релакс Велинград
Ani 5
Останахме приятно изненадани от хотела, обслужването и продукта, който предлагат! Заслужава Си да се посети! Храната е вкусна, често и поддържано. Персонала е уникален, всеки са супер добронамерени, отзивчиви, любезни.
Преглед от главен лекар или обикновен разбира се нямаше, Младеж рехабилитатор набързо (3 мин.)реши всичките ми проблеми.Лечебните процедури не са съвсем зле, но няма часове.Общо взето всичко е хаотично.Закуската супер еднообразна,вечерята ту добре,ту зле.Добре че има домати,краставици,зеле,пъпеш и диня,които неЦените височки: българска водка 6лв,на 15 метра има супер заведение с Финландия на 7 лв и всичко останало е така. СПА центъра го търсиш с пътеводител. Единственото добро нещо са басейните.
Всичко е на ниво.Много хубаво и отлично обслужване.
Хотел Жери Велинград
Хотелът е УЖАСЕН. Първоначално решихме, че ще можем някак да се примирим, но не успяхме и напуснахме по-рано. Мебелите са стари и в стаята миришеше на застояло и не добре почистено.Нямаше напрежение от душа в банята и за жена с дълга коса, беше немислимо да се изкъпе нормално. Ноо, най-неприятната част беше аромата на кокошки, който се носеше около целия басейн, а по-късно и на вечерята.
Слаба организация и лошо обслужване. Резервацията ни беше объркана, а на рецепцията на хотела, искаха да заплатим ние за тяхната грешка. Не бихме посетили хотела отново, вместо пълноценна почивка получаваш изнервящи ситуации.
Хотел Aqua Viva SPA Велинград
Стаите са поддържани, кухнята е вкусна. За цената е повече от добро.
Хотел Aqua Viva SPA Велинград
1