Търговски обекти във Варна

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
2216 търговски обекти 125993 оценки от клиенти 127667 ревюта от клиенти
Обекти във Варна

Категории

Виж 21 промоционални оферти за Други във Варна »
Зареждане
Покажи още
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Курсовете са добре структурирани и добре обяснени.
При въпрос отговарят бързо и коректно.
Изобщо не си правете труда! Много непрофесионално и несериозно отношение... Не бихме повторили! Качеството на снимките беше добро (каквото сме дали, това е излязло), но това, че бяха надрани и излющени на места, не беше хубаво.
S.T.A.K.I. Варна
Ужасно ! Всички снимки бяха ужасно разпечатани, целите в пиксели и с възможно най-лошото качество, а бяха правени от професионален сватбен фотограф, обработени добре предварително! Виждал съм ги разпечатани на друго място и бяха страхотни, а тук ги развалиха! 200 снимки за боклука! Не препоръчвам!!!
S.T.A.K.I. Варна
Четири пъти ходих и все на работеше студиото. Никога повече няма да използвам.
S.T.A.K.I. Варна
Ужасно качество на снимките, дори и на тези от фотосесията ни! Извадени на картон с някакви сенки и бледи цветове. Голяма анти реклама си направиха! Не си давайте парите!!!
S.T.A.K.I. Варна
Ужасно качество на снимките, не мога да разпозная кой е на снимката.. На толкова много места съм изкарвала, но толкова ужасно качество не са били. И чаках 14 денса за да станат. НЕе се лъжете повече не вадете снимки от тях!
S.T.A.K.I. Варна
Много лошо качество, лошо изрязани флаери. Всеки флаер в различен цвят. Върнахме ги, пуснаха ни още една партида която беше много по-зле. Момчето с което разговарях каза, че за тази цена това е качеството. Сами преценете. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ.
S.T.A.K.I. Варна
Raya 5
Много съм доволна от услугите им
marina 5
Доволна съм.Коректни!
S.T.A.K.I. Варна