Училища Максимум знаят, че за вас е най-важно да повярвате в собствените си възможности, да усетите близостта с чуждия език и да преодолеете страха от срещата с него. Да общувате безпрепятствено с англичанин, германец, испанец, канадец или просто с един съвременен американски роман!? Да откриете красотата на езика, да се почувствате част от безграничния световен бизнес свят и да станете член на модерното динамично време.

От Максимум ще ви подадат ръка да постигнете мечтите си – независимо дали искате да учите в престижен западен университет, да работите извън България, да разширите деловите си контакти, или просто сте любознателни и искате да се докоснете до красотата и мелодиката на чуждото слово. Доверете се на техния професионализъм!

Всеки един от техните висококвалифицирани преподаватели е магистър-филолог и работи с най-съвременните методики на чуждоезиковото обучение. Преподавателският опит и новаторство са тяхната гаранция, че ще получите това, към което се стремите.

В Максимум се стараят да развиват чуждоезиковите умения на децата и възрастните курсисти в една предразполагаща среда, която прави ученето едновременно приятно и максимално резултатно. Учебните им бази са разположени в самия център на София, Пловдив и Пазарджик и създават условия за ефективен работен процес, приятелска атмосфера и много нови контакти. Приятелското отношение на преподаватели и курсисти ще ви помогне още от самото начало да преодолеете задръжките си в общуването с чужденци и да станете по-креативни.

Езиковото обучение при тях е основано на модерна и комуникативна методика, която развива паралелно всички езикови умения (слушане, четене, писане, говорене) и същевременно ангажира вниманието и интереса на всички курсисти. Водещи принципи на нашата работа са задълбочените занимания със слабостите на всеки един курсист, както и провокирането на желание за състезание, за надиграване и себедоказване, които дават резултат за бързото повишаване нивото на групата като цяло и на всеки поотделно.

Тяхната мисия е да подготвим учениците си да разбират и общуват свободно на чужд език, да използват знанията си гъвкаво в зависимост от конкретните комуникативни задачи, да се приближават по-бързо до поставените цели и пожеланите мечти и не на последно място – да провокираме тяхното желанието да учат и знаят все повече и повече.

Техният професионализъм е гаранция за вашия успех!

Училища Максимум участва в Grabo.bg от 23 Септември 2014

Прочети още
Най-нови оферти от Училища Максимум:
-50% Целогодишен курс по английски език за дете в предучилищна, 1 клас или от 2 до 4 клас
Целогодишен курс по английски език за дете в предучилищна, 1 клас или от 2 до 4 клас
Цена: 168лв
336лв
·Грабнати ваучери19 · Грабомани закупили офертата19 · Преглеждания на офертата5587
Дата на стартиране на офертата23.09.2014г · Офертата се е промотирала 9 дни9 · Средна оценка за офертата от общо 5 ревюта.
4.6
Отзиви от клиенти:
Тъй като курса е целогодишен е рано все още да дам окончателна оценка, защото са минали само две занятия. За сега впечатленията са ми чудесни, но е рано за окончателно мнение.
Други популярни оферти
Арт лаборатория -50%
Цена:
1800лв
36лв стойност
50% отстъпка
Спортен клуб Гладиус -51%
Цена:
990лв
20лв стойност
51% отстъпка
Проджект Мениджмънт Академия -84%
Цена:
3490лв
225лв стойност
84% отстъпка
Автошкола Волан -47%
Цена:
35000лв
660лв стойност
47% отстъпка
Шофьорски курс за категория В
Автошкола Волан·кв. Гоце Делчев
18 грабнати
Учебни центрове България
Топ цена:
27000лв
Шофьорски курс за категория А, В, С, С+Е или D
Учебни центрове България·кв. Изток
22:58:15 13 грабнати
Автошкола Смарт Драйв -47%
Цена:
35000лв
660лв стойност
47% отстъпка
Учебни центрове България
Топ цена:
16000лв
Carve Indoor Ski, Board and Bar -40%
Цена:
1500лв
25лв стойност
40% отстъпка
Арт лаборатория -30%
Цена:
2790лв
39.90лв стойност
30% отстъпка
Център Interacademy -35%
Цена:
970лв
15лв стойност
35% отстъпка
Автошкола Успех-79
Топ цена:
19500лв
Oще подобни места
Maximum Party Planner ул. Цар Асен 14