Изключително любезни служители с индивидуално отношение към клиента. Страхотен инструктор, спокоен и търпелив, който ми помогна да преодолея страха си от шофиране след повече от 20 год. прекъсване. Благодаря!
Любо е прекрасен инстуктор .
С любезното съдействие на служителка от фирмата, бях разпределена при инструктор Румен Русанов ! Изключително точен, спокоен, компетентен преподавател и психолог ! Сърдечни и искрени благодарности за помощта и за увереността, която получих от опреснителните часове с господин Русанов !
Много търпеливи и отзивчиви! Благодаря ви за прекрасното отношение и старание.Възможността,която давате на младите хора с тази оферта,да бъдат наистина добре обучени за тази цена си е направо патриотична кауза! Да сте живи и здрави и да продължавате така!
Аз не съм доволен закупих си валчер в който пишеше че курса ще струва 195лв без изпитите и учебника добре всичко е ок до тук отидох до офиса им и им казах че няма как да го взема за месец ограничен съм с времето те казаха ок няма проблем почнах. л
Лектора който беше на лекциите беше супер както и ин
Изключително съм доволна от г-н Тихолов, който водеше теорията и инструкторката Тина Николова, която има много добър подход и огромно търпение! Тя може да обучи всеки!!!!Тя работи със желание и дава всичко от себе си!Уникален човек и страхотен професионалист!
За 3328 дни публикувахме 168517 оферти, които се разграбиха
7 286 491 пъти, спестявайки 146 187 32326 лв на 612 912 грабомани!