Отзиви от клиенти за Туристическа агенция Дрийм Тур:
Всички оферти
Много разминавания между предложената услуга и реално случилото се. Доста от предварително заплатените екскурзии не бяха предоставени. Посещение на фабриката "Тач" изобщо не се състоя, без обяснение поради каква причина. Водачите бяха фруби и нямаха никаква ясна организация за групата, всичко беше импровизация на място според ситуацията. Хора се забравяха при тръгване на автобуса, или се качаваха повече хора, които се возиха прави за някои от екскурзиите (при предварително заплатен трансфер).
Коректни, за мен е удоволствие да ползвам услугите им. :)
Страхотно преживяване.Добра ортанизация.Много добър хотел с прекрасна локация. Много сме доволни!
Бяхме на екскурзия на 24 май до Солун-Метеора. Шофьорът Шабан не знаеше пътя и не можеше да работи с навигация. Целия автобус беше ангажиран да следи табелите и да търси маршрут и през 3-те дни. Първия ден ни забави с 2 часа поради грешен маршрут, връщане в обратна посока и т.н. Не бяхме информирани, че ще минем и през Благоевград за още 2-ма души, което допълнително ни забави. Метеора си струвада се посети, но при правилна организация с опитен шофьор и екскурзовод, който да не е зает с маршрута
Благодаря за страхотната екскурзия до Истанбул!Уникална организация от страна на екскурзоводката Радослава всичко беше Супер и всички бяхме доволни!Поздравления и за добрите шофьори с които пътувахме!Препоръчвам Дрийм Тур!23-26 май Истанбул!
Екскурзията беше отлично организирана. Екскурзоводът Митко беше на ниво. Хотелът беше чист и уютен с чудесна локация. Автобусът беше нов и чист. Шофьорът беше безупречен. Нямам никакви забележки към организираната екскурзия до Паралия Катерини.
Благодаря за чудесната екскурзия, препоръчвам Туристическа агенция Дрийм Тур!
Хубава екскурзия до Истанбул и страхотно преживяване!
Никога повече... В автобуса духаше студено през целия път! Екскурзовода Димитър не става! Хотела в ужасен квартал! Ходила съм преди това поне 5 пъти с други агенции в Истанбул, така че имам база за сравнение!
Покажи още ревюта
За 3297 дни публикувахме 165790 оферти, които се разграбиха
7 224 493 пъти, спестявайки 145 333 14098 лв на 608 875 грабомани!