Отзиви от клиенти за Тематичен парк Хепи Ленд:
Всички оферти
В парка е мн. забавно и интересно ,но: м.септември много от съоръженията не работеха .Персонала бе в мини състав и търсехме служител за атракциите.Като цяло е занемарено .На един батут мрежата бе скъсана и детето щеше да падне. Езерото с рибите е супер.Храната е вкусна ,сладоледа- скъп. WC-мръсно .
Прекрасно място бихме посетили отново
Добра цена за семейно посещение.
В сравнение с предишни години се вижда позанимаряване. Част от "улиците" не работеха - бяха затворени. Аниматори по атракционите биха били прекрасно допълнение към обстановката. Част от забавленията около басейна също не работеха. Явно в края не сезона нещата изглеж
Страхотно забавление!Но да се подобри мястото за храна-да има повече артикули и повече работници,за да не се чака толкова!
Всичко е остаряло и захабено не беше това което очаквахме
Отзивите бяха противоречиви, обаче прекарахме чудесно.Инвестицията е сериозна и иска поддръжка, някои от атракционите се нуждаят от освежаване, но персоналът е изкючително любезен. Ако държите на лукса и многото звезди, е вероятно да се разочаровате, ако харесвате приключенията, ще ви хареса.
Парка изглеждаше неподдържан с остарели съоръжения. На сала при Гъливер, останахме без мотор и трябваше да гребем, същото беше и при лодките с рибките.
Децата си прекараха добре, но има нужда от подръжка.Да не коментираме тоалетните-бяха потресаващи!!!
Покажи още ревюта
За 3332 дни публикувахме 168852 оферти, които се разграбиха
7 297 778 пъти, спестявайки 146 330 82340 лв на 613 571 грабомани!