Танцов клуб Хоп и троп съществува от 15 години.

Много хора искат да танцуват, но не знаят как. Вгледайте се в края на завитото хоро на някоя сватба. В тези, които подскачат, опитвайки се да хванат поне някой такт. Ако и вие сте от тези, които душата им трепва като чуят българска музика, които гледат от столчето как другите играят и страшно много им се иска и те да могат така, но не смеят, защото не знаят как, Танцов клуб Хоп и Троп ви кани в своята зала!

Това е мястото, където всеки се научава да играе над десет от най-известните и слушани български хора, където всеки намира това, от което има потребност. Мястото, където да започнете да танцувате и вие. Те са носители на редица грамоти и отличия в участията си по събори и мероприятия.

При Хоп и троп е весело, интересно и забавно. Това, че успяват, е най-голямото отличие, което могат да получат. И най-важното - смехът на хора от различни възрасти и професии, събрани в залата, държейки се за ръце, които неусетно овлaдяват така сложните на пръв поглед хора - това струва повече от всяка грамота или отличие написано на хартия.

Танцов клуб Хоп и троп участва в Grabo.bg от 25 Октомври 2016

Прочети още
Най-нови оферти от Танцов клуб Хоп и троп:
-50% 8 посещения на народни танци за начинаещи
8 посещения на народни танци за начинаещи
Цена: 15лв
30лв
·Грабнати ваучери6 · Грабомани закупили офертата5 · Преглеждания на офертата1409
Дата на стартиране на офертата25.10.2016г · Офертата се е промотирала 16 дни16 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
5.0