Отзиви от клиенти за Студио за красота Диор:
Всички оферти
Страхотно обслужване😀
Препоръчвам горещо
Не бих повторила и не препоръчвам!!!
Доплатих на място почти толкова, колкото струваше и ваучера, девойчето явно тепърва се учеше, ръцете й трепереха. Стоях с мокра глава повече от половин час в студената баня, след като видяха, че някои кичури не са "хванали" :( Резултат- незабележими кичури.
Купих си ваучер с най високата стойност , за да може на място да избера най- добрия вариант за себе си. Поискаха ми и доплатих още 20лв и в крайна сметка нищо. След 20дни вече няма боя на косата ми . Сами виждате - от салона е първата, втората в момента. За първи път след 20дни аз вече нямам боя .
Изключително съм разочарована. Ползвах услугата боядисване. След многократно консултиране със собственичката на салона, която ме увери, че е разбрала какво искам излязох със същия цвят на косата, с който и влязох. Да не говорим, че там прилагат някаква много странна техника на изсушаване на косата.
Професионално и любезно отношение към клиента.
Отлична работа на Васето, която беше и рожденничка.
Много успехи за целият екип, БРАВО!
Препоръчвам!
За първи път ми се случва да изляза от фризьорски салон по-зле изглеждаща,отколкото съм влязла.Аматьорско изпълнение от управителката,която май дори не е фризьорка.
Мило и любезно обслужване! Благодаря!
Покажи още ревюта