Търговски обекти в София

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
3487 търговски обекти 142497 оценки от клиенти 144592 ревюта от клиенти
Обекти в София

Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Доволен съм, сервитьора беше много внимателен, храната вкусна!
Пак ще го посетим ресторанта.
Вместо да получим всичко описано в офертата - получихме Адана с гарнитура и още една гарнитура в отделна чиния- на мастото на салатата, а разядка Касър- въобще нямаше. За сметка на това - храната беше вкусна и обслужването беше много любезно.
Това е второто ни консумиране на това мвню. Първият път беше перфектно, но сега нямаше никакъв булгур и салата Касър - само краставици, лук и домати, и то в мизерно количество! Върху кебапите просто бяха нахвърлени няколко пържени картофа! Нищо общо с предния път - на 04.12.19г. Бързо го прецакаха!
Разядка Касър Не получихме,зелена салата с булгур също. Получихме малко зелена салата с краставица и домат което Не беше 300 гр.(С ЧИНИЯТА МОЖЕ)Грамажите НЕ са верни
Сервитьора бе любезен,но бавно се случваха нещата. СТУДЕНО и без музика. Платихме 54лв за скара която НЕ СМЕ ПОРЪЧАЛИ...НИКОГА ПОВЕЧЕ
Вкусна храна. Чисто и уютно. Богато меню. Но намалението определено не е 50%. Спестяване около 7 лв.с това меню.
Въпреки, че ни казаха, че ще ни обслужат (макар изтеклия срок на ваучера ни), един мазен и антипатичен господин (собственика) ни обясни как то така не ставало и той сега щял да ни "черпи" едва ли не. Станахме и си тръгнахме - тези 15-на лв ще са единствените, които ще види от нас. Отношение - 0!
Radka 5
Вкусна храна, персонала любезен. Препоръчвам.