Търговски обекти в София

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
3316 търговски обекти 132255 оценки от клиенти 60638 ревюта от клиенти
Обекти в София

Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Не съм доволна от обслужването. Дойде едно момче от малцинствата, държа се арогантно, не почисти добре!
Не съм доволна. Позамазаха прозорците. Казаха, че понеже са френски, трябвало да доплащам и когато им казах, че в офертата не е казано нищо, продължиха да работят мрънкащи. Пробваха се за допълнителни пари на ръка. Не си носеха хартия. Не внимаваха със стените и дограмата. ЗЛЕ!
Аз останах изключително доволна! След като изми прозорците, огледахме всичко и нямаше забележки.
Никога не ползвайте услугите на тези непрофесионалисти!!! Само замазват, не чистят! Съжалявам, че ги пуснах в дома си!
Сия
1
Не се лъжете да ги купувате. Прахте се бърше мокър парцал и то навсякъде с един. Закъсняха с 1 час. Не изчистиха 1 стая и докато ги питам къде отиват вече бяха в пред входа. 3 пъти по телефона казах, че искам да се изпере дивана, като дойдоха ми казаха, че не носят машина. Ужасна "почистване"!
Ужасно непрофесионално отношение. По-мрънкащи същества от тези хора не съществуват. Изключително неудоволствие. ( детайлите са излишни). Не препоръчвам на никого.
Момчетата работят добре, НО трябва доста да поработят върху точността. Имах запазен час за 08ч, като предишният ден го потвърдиха, а дойдоха в 08.50ч. Трябва да си носят и повече парцали за подсушаване, защото целия под става във вода и като се разхождат с калцуните и остават стъпки.
Крайно недоволна съм. Двете момчета дойдоха с 1 час закъснение, измиха прозорците(зле) и след час бяха готови да си тръгват,без да са пипнали банята,тоалетната и кухнята. След забележка от мен минаха с парцал, но за качествено почистване не може да се говори. Така и не почистиха кухн. уреди и плочки
Изключително лошо качество на услугата! 40 мин търсиха адреса, не показаха никакво внимание към детайла, не си носеха калцуни и накрая почнаха да се пазарят да се доплащало за терасата, въпреки че е включено в цената на ваучера.
За 3326 дни публикувахме 168348 оферти, които се разграбиха
7 282 339 пъти, спестявайки 146 132 76580 лв на 612 661 грабомани!