Търговски обекти в София

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
3547 търговски обекти 145420 оценки от клиенти 147879 ревюта от клиенти
Обекти в София

Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Некоректно отношение от инструктора.
Големи професионалисти и останах изключително доволен!
Доволна съм - залата е просторна (да, наистина е студена, но като се разгрееш, не се забелязва), Цвети води чудесно заниманията. :)
.
Треньорката е много сладка,но в залата е ужасно студено.
Взех валчера за приятелката ми. Останала е много доволна и ще си вземе карта да ходи пак.
Доволна съм от услугата,но в условията пишеше,че само 1вото посещение трябва да е в рамките на валидност на ваучера,а на място ми казаха,че всички посещения трябва да направя преди изтичането на ваучера. Това ми създаде неудобства и не можех да посетя всички занятия.
Не ми позволиха да ползвам всички тренировки, въпреки че в условията изрично пише "Първото посещение трябва да бъде направено в рамките на валидност на ваучера, а останалите до месец след това."

Тренировките, на които успях да отида, бяха много приятни. Доволна съм от инструкторката.
Малка зала, тясна съблекалня, без душ и некоректни условия на ползване на ваучера:"Първото посещение трябва да бъде направено в рамките на валидност на ваучера, а останалите до месец след това".Но на практика не е така.Останах разочарована.
Приветлив, отзивчив и компетентен екип. Обслужването е отлично, отношението към клиентите с ваучер е прекрасно. Опитват се да се съобразят с индивидуалните особености или проблеми на всеки.