Търговски обекти в София

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
3485 търговски обекти 142352 оценки от клиенти 144432 ревюта от клиенти
Обекти в София

Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Пъзелът е чудесен, благодаря. За 2 дни беше при нас. Само като съвет за комуникацията с клиенти - пращайте 1 ре на мейла, че сте получили заявката и кога да очакваме пратката
Petia 1
Поръчах стенен часовник със снимка,който ми беше даден разглобен т.е. стъклото със снимката и напълно разглобен часовник механизъм,който беше долнопробно качество (най-вероятно китайско), стрелките бяха лесно податливи на огъване. Определено часовникът/цялата услуга не струват 20лв.
Много съм доволна. Магическата чаша стана много добре.
Пъзела е в ужасно състояние. Снимките са размазани и тъмни. Имаше парченца от пъзела, които бяха залепени на криво и настрани. Не препоръчвам. Хвърлени на вятъра 10 лв.
Kalina 5
Доволна съм, защото поръчвам качествени стоки на добра цена, освен това фирмите, предлагащи услугите си чрез Grabo.bg до момента винаги са били коректни (поне тези, от чиито услуги аз съм се възползвала).
Много съм доволна. Много бързо ми направиха чашата. За в бъдеще бих ползвала пак услугите
Irena 5
Чашата ми беше направена за 2 часа. Стана даже по-хубава, отколкото си я представях.
Даже и 1 звезда не заслужавате! Изключително много съм разочарована от качеството на продукта и грубото и невъзпитано държание на служителите. Пъзелът, който поръчах, е с ужасно качество, защото някой е решил да приближава снимката прекалено много и да я изрязва, а цветовете не са като оригиналните.