Търговски обекти в София

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
3487 търговски обекти 142526 оценки от клиенти 144627 ревюта от клиенти
Обекти в София

Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Помолих единия пакет да бъде със сурови ядки но....Явно не са обърнали внимание...поне можеше да ми пишат,че не може.Малко по препечени според мен са,предимно фъстъци в пакета.
Ядките изобщо не са прясно изпечени. Бяха пакетирани сигурно преди месец.Не съдържаха всички изброени в рекламата видове ядки.Обслужването беше много грубо.Това според мен е единственото несполучливо предложение на ГРАБО
Diana 5
Много бяха вкусни !
Доволна съм от фирмата, обслужиха ме без предварителна резервация.
Не съм доволна.Закупих 2 ваучера .Количеството на фъстъците бе 80 %.Останалото: малко бадеми и кашу.Навсякъде цената на кашу .бадеми,лешник е около 30- 33 лв .Тук 40 и повече. лева.Цената на фъстъците се оказа "златна".Грозна минавка .Шам фъстък и лешници в микса въобще не бяха сложени.
Вкусни и пресни ядки, но препоръчвам в офертата да е дадено съотношението между ядките, защото преобладават предимно фъстъци.
Вчера си взех микса - и какво да видя - преобладат фъстъците, може би са над 50 процента от всичките ядки. Смятах, че като е микс - трябва да има по 100 грама от всичките изброени ядки - бадем, шам-фъстък, лешник, кашу и фъстък. Да, ама не! Фъстъци бол, тук-таме по някоя и друга ядка от останалите.