Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
"Данна Холидейз", Благодаря за прекрасното и незабравимо изкарване на ексурзията до о. Лефкада! Страхотна организация, много добро и качествено обслужване. Благодарим и на екзурзоводката Поли, която беше изключително мила, отзивчива и усмихната, и допринесе пътуването ни да стане още по-вълнуващо и интересно! Препоръчвам "Данна Холидейз" и със сигурност бихме избрали отново тази фирма при следващото ни пътуване!
Ползвахме услугите на Данна Холидейз ЕООД за почивка на о. Лефкада. Изкючително доволни сме от добрата комуникация, компетентност и организация на екипа. Екскурзоводката Дани беше много отзивчива, прекрасна работа. Препоръчвам Данна Холидейз и ще изберем отново тази фирма при следващото ни пътуване!
Екскурзията беше хубава , видяхме доста места , но обслужването беше трагично. 1 . Спираха ни само на магазини с които явно имат договор и всички цени бяха по 5 от реалните за региона. 2. Изнудиха ни да платим за панорамни обиколки , които всъщност нямаше такива. 3. Възрастни жени не смогнаха да гонят екскурзоводката която почти бягаше и загубиха групата и се върнаха в автобуса, по 10 евро отидоха на вятъра, не им върнаха парите. Имам още куп недоволства но не ми стига мястото , Не ходете с
"Данна Холидейз, Благодарим Ви (мнението е от двама души) за чудесното изкарване на екскурзията Загреб - Верона - Венеция, с посещение на Милано. Ели е много добре подготвен екскурзовод, шофьорите Младен и Кирчо също са много добри. Отлична организация. Ще използваме услугите Ви отново. Поздрави!
Страхотен колектив :)
Безупречно обслужване от страна на собственичката на фирмата!Бърза и съответстваща на отсрещната страна реакция.Дама със стил и подход към своята работа.
Kalina
5
Страхотни са! Препоръчвам!
рая
5
Останах доволна от обслужването! Много приятни и коректни хора!
За 3273 дни публикувахме 163834 оферти, които се разграбиха
7 172 133 пъти, спестявайки 144 664 84008 лв на 605 007 грабомани!