Обекти в Сърница

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
7 търговски обекти 233 оценки от клиенти 238 ревюта от клиенти
Обекти в Сърница
Добре, че сме с кола 4х4, иначе няма пристигане там. Стаите са малки и не уютни. Храната под всяка критика. Персонала не обучен.Никога не бихме повторили и не бихме препоръчали този хотел.Просто не ходете там, ако искате да си спестите неприятните емоции.
Добър хотел, обслужването добро.Може да се обърне внимание на предлаганата закуска.
Мястото е страхотно - точно на брега на Язовир Доспат, точно до гората. Много мили и любезни домакини. Стаите са малко малки и някои дреболии, които могат да се подобрят, но като цяло препоръчвам хотела!
Много красиво и спокойно място. Чист и уютен хотел, приятен престой благодарение на вниманието което оказват собствениците на хотела.
Благодарим и за вкусните ястия! :)
Reni 3
Хотелът се намира на тихо и спокойно място - над язовир Доспат. Гледката е страхотна. Прекрасна природа :-) Храната е домашна и много вкуска. Единственият проблем е пътят до там, близо 2 км. е много лош , черен път и това че в стаите беше студено.
nina 4
Хотелът се намира в тихо и спокойно място точно до язовира. Гледката е страхотна. Домакините са много мили хора. Храната беше много вкусна. Идеалното място за отдих и откъсване от ежедневието.
Лош път, посредствено обслужване, недостигащ /по-скоро - липсващ.../ професионализъм...
Хотела е под всякаква критика, въздуха - застоял, в 19.00 нямаше топла вода и никакво отопление."вежливия" отговор на "стопанина" - не можел да пуска при 20 градуса парно. Пътя до хотела е offroad. Терасите са с по един стол. Не правете грешката да го посещавате. Супер хотел наблизо-същите цени.Sia
Беше доста студено, умишлено се спира парното- както каза собственичката " е има си някакъв режим на парното, не може да е постоянно включено". Иначе като цяло ни хареса, най-вече природата. Ако се оправи проблемът с отоплението, всичко друго е приемливо.