Сънсет Аквапарк е най-новият и атрактивен комплекс за водни забавления, разположен в началото на град Поморие.

Той се простира на площ от 25000кв.м. и е само на 150м от Хотелски комплекс Сънсет Ризорт. 32-те водни пързалки поставят Сънсет Аквапарк на лидерска позиция по брой съоръжения сред водните паркове в Европа. Аквапаркът предоставя възможност за избор между различни зони за развлечение - водни пързалки с разнообразни функции и степен на трудност, детски зони с многобройни атракции и място за игра и много зелени площи за плаж и релаксация.

Със своите 9 екстремни, тръгващи от едно място, пързалки, които спират дъха, Mini Pendulum, Кamikaze, Free fall, Twister slide 1, Twister slide 2, Without Gravity, Crazy Downhill, Tyfhoon Tunnel и Extreme, Сънсет Аквапарк няма аналог сред подобните съоръжения и е притегателно място за любителите на високия адреналин. Останалите 23 пързалки са различни по трудност и подходящи за цялото семейство и всички възрасти.

Общата дължина на пързалките е над 1120 метра! Съоръженията в Сънсет Аквапарк са от най-модерен тип, осигуряващи сигурност и надеждност. Пързалките са проектирани и произведени от ARIHANT, най-утвърдената и доказана в световен мащаб фирма, изградила близо 400 аквапаркове с над 15000 инсталации.

Атракциите са създадени, с цел да предизвикат много усмивки, радостни мигове и да отключат магията на летните приключения. Специално за най-малките е изключителната по рода си водна игрална система Multipurpose Water Play System, съчетаваща 6 платформи, където децата ще могат да се отдадат на забавни игри и веселие.

Всичко това превръща Сънсет Аквапарк царство на забавлението, летните емоции и незабравимите преживявания.

Сънсет Аквапарк участва в Grabo.bg от 27 Юни 2020

Прочети още
Най-нови оферти от Сънсет Аквапарк:
Летни приключения в Поморие! Еднодневен вход за аквапарк с 32 водни пързалки
Летни приключения в Поморие! Еднодневен вход за аквапарк с 32 водни пързалки
Топ цена: 25лв ·Грабнати ваучери672 · Грабомани закупили офертата166 · Преглеждания на офертата8376
Средна оценка за офертата от общо 18 ревюта.
4.8
Летни приключения в Поморие! Еднодневен вход за аквапарк с 32 водни пързалки
Летни приключения в Поморие! Еднодневен вход за аквапарк с 32 водни пързалки
Топ цена: 31.90лв ·Грабнати ваучери14 · Грабомани закупили офертата3 · Преглеждания на офертата2620
Дата на стартиране на офертата27.06.2020г · Офертата се е промотирала 10 дни10
Отзиви от клиенти:
Хубави пързалки. Готин персонал. Хигиената е на високо ниво. Хареса ни.
Много ни хареса. Съоръженията не са твърде екстремни и са подходящи за деца. Не беше претъпкано, храната също беше вкусна. Персоналът е много отзивчив.
iskra 4
Доста е добър аквапаркът. Има обособени райони за различните възрасти и няма струпване на хора(бяхме там сутринта). Цените на заведението разбира се са потресаващи, но това не беше неочаквано.
Много хубав аквапарк. Нямаше бутаница, персонала бе любезен. Хареса ни.
Всички оценки (11)