Грубо.Твърдяха, че офертата им важи по една на човек,което не е вярно.
Вкусна пица с качествени и апетитни продукти.
Вкусна пица, но с по-малко продукти, отколкото предлагат, ако седнеш в Базилико. Освен това искат допълнително пари за опаковката. След като пицата е за вкъщи, моля, включете си и стотинките в сумата. Стойността не се увеличава много, но пък ще направите по-добро впечатление.
Пастата, която ми сервираха не беше тази която съм поръчала, а стара-останала от обедното меню, с други продукти. Върнах я и ми направиха нова-прилична но не това е идеята, да си пробутват застоялата храна.
Diana 1
Пастата беше добра, но десертът - не. Два пъти ходихме , и двата пъти нямаше нито крем брюле, нито тирамису. Трябваше да обяват само френската торта, а не да изреждат повече атрактивни заглавия, като накрая си принуден да вземеш това, което има.
Собствениците/управителите на въпросното заведение явно не разбират с каква цел се пускат офертите в Грабо. Пиците им не са лоши, но с това кисело отношение към "онези с ваучерите"... и разни хитринки на дребно като доплащане на кутиите за пица при положение, че офертата е само за вкъщи? Дразни...
Нямаха десертите от офертата. Взехме каквото имаше - последните 3 парчета торта, един крем брюле (нямаха кафява захар за него) и някакво кремче. Без малко да ни върнат, защото можело да се идва с ваучер само в определени часове, което не е описано в Grabo. 2 звезди, заради хубавото кафе.
Пиците бяха съвсем прилични. Обадихме им се по телефона, защото бързахме и като пристигнахме бяха готови.
Покажи още ревюта