Обекти в Приморско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
72 търговски обекти 815 оценки от клиенти 821 ревюта от клиенти
Обекти в Приморско
Хубав хотел, любезен персонал, добро разположение, вкусна и обилна закуска.
Хотел Левел Приморско
Хотела е чист,но обслужването от половиният персонал е под всяка критика. Сърдит персонал ,храната е еднотипна общо взето не бих се върнала повторно
Чудесна локация. Много хубава стая и любезен персонал на рецепция. Препоръчвам и бих посетил отново.
Хотел Левел Приморско
Ели 1
Хотела и обслужването е под всякаква критика!!!Мръсни стаи!! Паркинг - ако си заплатиш в платения паркинг пред хотела ?! Закуска на блок маса - филии намазани с пастет?!За 4 нощувки нито веднъж не се сменя кош или чаршафи!! Никаква хигиена! По етажите е изключително разхвърлено и мръсно,дори осветлението не работеше между етажите ?!Обслужването от “рецепционистките” е меко казано неадекватно!! На въпроса защо не се смениха кошовете поне веднъж за 4 дни се отговаря с “Емиииии” НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!!!!!
Почивката ни беше прекрасна! Хотелът е изключително чист и поддържан, а гледката ни беше към морето!!!Персоналът е приветлив, усмихнат, готов винаги да помогне и да бъде в услуга на гостите. Храната е много вкусна, като домашно приготвена. С удоволствие ще посетим отново!
Хотел Мираж*** Приморско
toni 1
не бих посетила отново хотела.
Момчето на рецепцията е изключително вежливо , но това по никакъв начин не може да компенсира твърдите и неудобни матраци, захабеното обзавеждане и хигиената в хотела.Меката мебел е толкова амортизирана и мръсна, че те е гнус да седнеш.По добре да я няма.
Приятна обстановка, препоръчвам!
Малък апартамент, старо обзавеждане, счупени и не поддържани душ и тоалетна чиния, телевизия с много ниско качество, Но с добър Интернет. Храната еднообразна и солена. Персонала повечето време намръщен, но за тези пари толкова, не бих го посетила отново.
Хотел М Приморско
albena 5
Благодарим от сърце за доброто обслужване ! С удоволствие ще посетим хотела отново.
Хотел Левел Приморско
1