Категории

Покажи още
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Пълен ужас. Нищо не беше наред, екскурзоводката беше с приятелката си. Останалите им пречехме.Оказа се ужасно, че не говорим английски но не казах,че разбирам и когато пойскох превод просто беши подигравка.Никъде в офертата не беше споменато, че всичко ще е на английски.В договора имаши едни цени но се наложи да доплащаме за йорданския екскурзовод.Със всичко трябваше да се оправяме сами.Никога повече не бих пътувала с тази фирма не я препоръчвам. За капак са раздали личните данни на всички.
Riviera Holidays Пловдив
Manita
5
Перфектна организация. Много добра екскурзоводка и шофьор! Много сме доволни от хотела, настаняването, програмата! Истински професионалисти. Ще бъдем редовни клиенти.
karina
3
Обслужването в ресторанта и отношението на персонала там е много неприятно разваля цялостното впечатление.Персоналът на хотела и самият хотелза разлика са много добри.
Ana
5
Благодаря за чудесната екскурзия, препоръчвам Туристическа агенция Дрийм Тур!
Jenia
5
Хубава екскурзия до Истанбул и страхотно преживяване!
Никога повече... В автобуса духаше студено през целия път! Екскурзовода Димитър не става! Хотела в ужасен квартал! Ходила съм преди това поне 5 пъти с други агенции в Истанбул, така че имам база за сравнение!
Много бавно обслужване.
Страхотно обслужване! невероятна кухня! прекрасен интериор!
Доволна съм от обслужването от страна на "Дрийм Тур" - Пловдив при записването ни за екскурзия до Румъния през март 2019 г., организирана от техните колеги "Виа Орбита" - Пазарджик.
Подарихме на родителите си екскурзията в Рим от 28.03-31.03. В София нямаше човек от агенцията, което е по-приемливо, но срещите с екскурзовода да са на станция на метрото губи смисъла на използване на агенция. Екскурзоводката била много добра, въпреки че пешеходната разходка е преместена с 3 часа по-късно,а това е съобщено малко преди часа на срещата, Посещението на Ватикана закъснява с 1 час. Хотелът 3* е в окаяно състояние като не са спазени 3-те закуски. Не е за хора, който не са пътували!
За 3302 дни публикувахме 166269 оферти, които се разграбиха
7 235 178 пъти, спестявайки 145 496 93368 лв на 609 593 грабомани!