Категории

Виж 1185 промоционални оферти за Туризъм в Пловдив »
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Много сме доволни от екскурзията, както и от екскурзовода - Станислав Бойков. Бихме повторили отново!
Riviera Holidays Пловдив
Екскурзията до Истанбул беше чудесна, много добра организация и хубав хотел.
Едно невероятно и незабравимо приключение беше пътуването ни до Рим с вас -Ривиера Холидейс! Много добре подредена програма,в съчетание с отзивчивост ,приветливост и ерудираност от страна на екскурзоводките ни - Спаска и Паулина. Благодарим ви!Ще пътуваме отново с вас!
Riviera Holidays Пловдив
Manita
3
Досадна екскурзоводка с непрофесионален подход.
Ана Травел Пловдив
Невероятен град! 3 дни определено не стигат .. толкова много изкуство и история! Екскурзоводките - Поли и Емилия бяха прекрасни! Помагаха ни и ни обясняваха всичко много хубаво! Останахме изллючително доволни от екскурзията. Препоръчвам!
Riviera Holidays Пловдив
Ива
5
Коректни, за мен е удоволствие да ползвам услугите им. :)
Благодарим за перфектно организираната екскурзия. В Рим благодарение на Емилия Колева успяхме да видим толкова прекрасни места, а българките Поли и Катя които разказваха, докато обикаляхме Рим и Ватикана, подробности за града, забележителностите, културата, изкуството бяха прекрасни. Благодаря ви момичета! Ривиера Холидейс страхотни сте :)
Riviera Holidays Пловдив
Ползвах услугите на 13-ти юли и останах разочарована от организацията по местата в автобуса. Закупих три ваучера и изрично писах мейл в който казвам, че искам да бъдем или една зад друга или една до друга т.е. на един ред. Те ми отговориха, че ние и без това така сме били записани. Е да, ама не. Бяхме една през друга, което ме навежда на мисълта, че е имало клиенти с приоритет!!! Много жалко!
Ана Травел Пловдив
Благодаря за хубавите емоции. Деси и Паулина са страхотни.
Riviera Holidays Пловдив
Страхотна екскурзия! Много добре планирана и подредена програма. Екскурзовода Паулина е много ерудиран човек, много съобразителна и отзивчива! Хотелът също е много добър. Чисти, климатизирани стаи. Храната е вкусна! Със сигурност, ще използвам услугите на Ривиера Холидейз отново!
Riviera Holidays Пловдив
За 3269 дни публикувахме 163383 оферти, които се разграбиха
7 158 689 пъти, спестявайки 144 499 52873 лв на 603 997 грабомани!