Отзиви от клиенти за Пиратски кораб Black Sam:
Всички оферти
Стеахотно изживяване за децата
Интересно преживяване, най-вече за малките деца! Екипажа беше на ниво! Поздравления!!! :)
Много и да си призная неочаквано ме възхити екипа, работещ на корабчето. Аниматорите, наистина са много добри, внимателни към децата и разсмиващи възрастните. Времетраенето на разходката, (1ч и 30 мин) даже ни се стори малко, макар и да е всъщност идеално - хем не дава възможност да се измориш, хем
Двете момчета, аниматори ни забавляваха великолепно с много смях, снимки и игри. Комплименти за тях. Но посочената почерпка за мен беше обидна, 12 бр. солети в пластмасова чашка за 6 души на масата. Това беше на всички маси.
Vanya 5
Много учтив и услужлив персонал. Всички се забавлявахме. За съжаление, на нас лично пътешествието не ни въздейства добре. Но услугата е чудесна, и ако нямате проблеми с баланса и слаб стомах, силно препоръчвам.
Офертата беше 3 часа пиратско парти + гмуркане и обяд . Нито пирати ,нито парти ,нито гмуркане нито обяд ....подигравате се с хората ! Ваучера беше закупен , за подорък за родителите ми .Това ,което предлагате не отговаря ня полученото в случея .Само вземат на хората парите .80 лв ва вятъра !
Много приятна разходка. Екипът е на ниво!
Кораба не ходи до Несебър а до Елените,за което не бяхме предупредени. Отговора беше ,че за 1час не може да стигне до Несебър.Може да се упомене във ваучера,а не да се лъжат хората.Почерпката по една солета.Не сме очаровани и от екипажа.
Покажи още ревюта
За 3501 дни публикувахме 181 155 оферти, които се разграбиха
7 635 436 пъти, спестявайки 151 206 662 лв на 635 986 грабомани!