Търговски обекти в Перник

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
34 търговски обекти 62 оценки от клиенти 66 ревюта от клиенти
Обекти в Перник
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Всичко беше просто чудесно! Преживяването е незабравимо! Румен е много любезен и помага допълнително за доброто настроение! Препоръчвам с две ръце! 🤗🤗🤗
Невероятно преживяване. Изключително коректно и професионално отношение. Летиш ли вендъж, няма как да не повториш!
Ако искаш да летиш, остави всичко, което ти тежи и просто полети. Уникалното преживяване. Силно препоръчвам да опитате. Румен е страхотен професионалист.
Препоръчвам с 2 ръце да опитате уникалното преживяване. Пилотът е страхотен професионалист !
Заслужаваше си всяка 1минута 🙂
Подарихме адреналин за рожден ден на сина ни и още едно детенце. Чакаха с нетърпение деня за полет. И не напразно. Споделиха, че по-хубав подарък и уникално преживяване не са получавали. Благодарности от сърце на пилота Румен и Делтаклуб Перник! 🙂Заснетото от него ще остане страхотен спомен.
Iva 5
Страхотно преживяване. Гледката по време на полета беше невероятна. Румен е страхотен професионалист. Препоръчвам на всеки.
Mario 5
Страхотно преживяване, и невероятна гледка, цялата организация беше на много високо ниво. Препоръчвам с две ръце, и бих го направил отново със най-голямо удоволствие!
Galq 5
Учтив и забавен е пилотът, а полетът и гледката бяха невероятни. Със сигурност ще повторим при по-топло време! Силно препоръчвам!!!
Благодарим за прекрасния полет!Адреналинът е на ниво!Усещането незабравимо и страхотно! И всичко това благодарение на най-добрият пилот Румен,който кара човек да се чувства спокойно и прекрасно, и да изживее пълноценно времето през което лети!С нетърпение очакваме следващият ни полет отново заедно!
Страхотно изживяване, препоръчвам с две ръце!!! Румен е страхотен професионалист, наложи се на няколко пъти да отложим полета, заради мои ангажименти, но той беше изключително търпелив. Не се колебайте при избора!!!
Виж още коментари