Jenia 1
Ваучерът е неосновано скъп за това, което се получава срещу него. Присъствате на презентация на метода като целта е да се запишете на курса, в който ще научите нещо полезно. Това промотиране би трябвало да се прави безплатно според мен.
ще се присъединя към недоволните, като кажа, че срещу закупения ваучер аз, а и останалите в залата станахме свидетели на презентация а фирмата и нейните методи, но напрактика нищо практично не беше казано. Аз платих за курса, за да науча как да чета по-бързо. Това се обещаваше в офертата.
Научих доста а за кратко време. Много съм доволен бих препоръчал на всекиго.
Това, което представи екип на Metareading, беше интересно, бих се записал на курс, но срещу този ваучер получих една презентация, кратка анотация за сугестология и нейното приложение в педагогиката, сугестопедия и разбира се биографични данни за проф.д-р Лозанов, това е нищо повече, нищо практично.
Не съм доволна, бях се регистриала в сайта им, за да си запазя място за мен и моя приятелка, като отидохме в + Това, ми казаха : "Ами те местенцата свършиха". 21 лева за нещо, което го има в сайта им и реално можеш да направиш сам вкъщи. Неструктурирано водене на курса, проблеми с мултимедията.
Anton 5
много съм доволен от наученото в Metareading! Любовта ми към книгите и знанието се завърна и сега чета и уча с неспиращо желание!
Добър екип! Полезно преживяване! Ще ползвам услугите им отново.