Магазин Профитех работи от началото на  2011г. Той е първият от магазините на Маестри ЕООД - Пловдив. Те са търговци на строителни материали, бои, лакове и мазилки, шпакловки, PU уплътнители и други материали за ремонт на сгради. Продават продуктите си както в магазините им, така и онлайн на атрактивни цени. Стараят се техните безплатни съвети да бъдат максимално адекватни за всеки конкретен случай.

Търгуват на едро и дребно и са способни да направят изключително изгодни предложения към строителни компании, майстори и маркети.

Маестри ЕООД е представител за България на немските строителни материали с марки: Dufa ProfiTec, Effekt Design, Tex Color на немския производител Meffert Farbwerke AG. Фирмата е дистрибутор на материали от строителното направление на немския концерн Henkel с търговските марки: Ceresit, Moment, Tomsit, Metylan, Loctite. Така вие, техните клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара на строителната химия в България. Soudal е един от водещите независими европейски производители на силиконови, полиуретанови и всякакви други херметизиращи материали, полиуретанови пени, лепила и редица покривни материали.

Магазин за бои и строителни материали Профитех участва в Grabo.bg от 23 Април 2013

Прочети още
Отзиви от клиенти:
Dima 5
Страхотна боя си взех от този магазин Пак ще ги посетя Добри са и в обслужването
Други популярни оферти
Професионално почистване Avenzzi -60%
Цена:
3000лв
75лв стойност
60% отстъпка
Почистваща профилактика на климатик
Професионално почистване Avenzzi
10:58:27 2 грабнати
Професионално почистване Avenzzi -52%
Цена:
999лв
21лв стойност
52% отстъпка
Антибактериална дезинфекция на матрак със суха пара
Професионално почистване Avenzzi
10:58:27 2 грабнати
МТГ Инвестмънт -42%
Цена:
6990лв
120лв стойност
42% отстъпка