Отзиви от клиенти за L'Artistique Paint Atelier:
Картината се рисуваше за първи път, което за мен е недопустимо. Художничката си рисуваше сама, бързаше, не помагаше на никого. За втори път използвам услугите им, мислех, че първия път е случайност. Не беше, за 3 часа художничката веднъж не дойде при мен, няма да повторя.
Всичко беше чудесно. Художничката беше много отзивчива. Препоръчвам!
Аз и приятелките ми останахме разочаровани, тъй като в залата имаше прекалено много хора, не се виждаше изобщо от повечето места какво рисува художничката, бързаше и не обърна внимание на никого по отделно, само накрая на часа преди снимката мина да хвърли по едно око на картините.
Приятна атмосфера и настроение, но с прекалено много участници. Препоръчвам участниците да не са повече от 15 - максимум 20
Спокойна и уютна атмосфера, добра организация и вдъхновяващи картини. Благодаря на художничката, която обръщаше внимание на всеки, който има нужда.
Приятно развлечение за вечер, служителите бяха мили
Страхотно си прекарахме, дамите бяха много приветливи, художничката Анна обясняваше много добре, показваше и ни помагаше да си нарисуваме картините. Имаше вино, добро настроение, шеги и освен картина, хубав спомен, който да си занесем в къши :) Ще се връщам с най-голямо удоволствие!
Покажи още ревюта
За 3451 дни публикувахме 179 087 оферти, които се разграбиха
7 582 621 пъти, спестявайки 150 192 441 лв на 632 274 грабомани!