Обекти в Каварна

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
12 търговски обекти 2093 оценки от клиенти 2163 ревюта от клиенти
Обекти в Каварна
Стаите и асансьора са нестандартно тесни. Храната не беше лоша. Беше много шумно и не подходящо за релакс и малко дете. Беше чисто и бяха спазени всички указания за безопасен престой.
Препоръчвам !
Храната е вкусна, персонала любезен!
Срахотна гледка !
Galin 5
Всичко беше Топ
Благодаря за прекрасното изживяване на персонала на хотела
Polq 5
Всичко беше много хубаво! Благодарим Ви!
Всичко беше много хубаво с едно голямо изключение - в басейна бяха хвърляли ХЛОР с лопатите. Изтекоха ми очите, а жена ми после имаше проблеми с дишането и направи криза вечерта. Надявам се това да не е практика, защото отравянето с хлор е сериозно, а в басейна имаше и малки деца. Като изключим това храната беше разнообразна и вкусна, обслужването любезно, стаите чисти, а гледката красива.
страхотен хотел с прекрасен изглед
Хубав хотел, чисто и уютно. Добра храна в ресторанта, любезен персонал. Бих препоръчала на други да ползват услугите на хотела
Всичко беше на ниво: обстановката, обслужването, храната беше много вкусна, но трябва много да внимавате при излизане от басейна и джакузито. Много е хлъзгаво
Хотела, храна и услугите са много добро ниво! Апартаментите са просторни и обзаведени с вкус. За съжаление брега е каменист, но това няма общо с хотела!
1