Подарих ваучера на родителите си.Изключително доволни са и от персонала и хотела 😊
Страхотно хотелче-домашен уют,топла минерална вода и вкусна храна.Бихме посетили пак с удоволствие.
Страхотно място, много добре поддържано, уютно и комфортно. Отзивчив и любезен персонал. Приятна обстановка. Със сигурно ще бъде посетен отново ☺
Приятно място и гостоприемни и мили собственици.
Прекрасно място за почивка! Стилно и красиво обзаведени стаи, с меки и приятни тонове, удобни мебели и спалня /само възглавниците са доста високи/,от терасата на 3 - тия етаж се открива чудесна гледка към Пирин планина. Сърдечни и гостоприемни хазяи и обслужващ персонал! Вкусна и топла домашно приготвена закуска, за което благодарим!
С 1 забележка: водата в джакузито беше с много дезинфектант, който мирише на белина и люти на очите, и "климатика" в стаята се оказа локално парно.
Прекрасно място,малка забележка относно обслужването.Пак бихме посетили.
yovka 5
Едно райско кътче ! Страхотно място, което ще посетим отново ! Струваше си дългия път от Пловдив до там ! Базата е нова, луксозна. Хората бяха много гостоприемни и мили ! Перфектното място за почивка и за малки и за големи!
Приятно място.Не се водете по отрицателни коментари, отношението е отлично.Чисто и ново.
Стаите и СПА-то са чисти , а къщата е добре поддържана и приятна , НО персонала е леко натоварващ,постоянно бързат и дават зор всичко да става както те го искат. Без да сме се разбирали ни бяха приготвили вечеря, карайки ни да се чувстваме неудобно от факта, че имаме резервация за друг ресторант. Сутрин закуската не си заслужава,особено след като една жена тича покрай масите и внася напрежение. Мъжа на рецепцията е доста странен и има ужасен навик след почти всяка дума да повтаря "АЙДЕ, АЙДЕ".
Nina 5
Прекрасно място,доволни сме от отношението към клиентите,стаите са чисти и поддържани.
Бих препоръчала на приятели