Отзиви от клиенти за Караджъ Турс:
Всички оферти
Като цяло съм доволна от фирмата с която пътувахме но до там.
1.Пристигнахме в 6 сутринта и бяхме задължени да чакаме в лобито на хотела до 2 защото нямало свободни стаи.
ок чакахме но да си заслужаваше стаята беше под всякаква критика не беше чиста,нищо не беше като хората, я има вода я няма всичко е до късмет.
2.ЗАКУСКИТЕ- бяха ужасяващи това ако се нарича закуска незнам.
Като цяло само в автобуса ми беше приятно : ) !!
не бих посетила отново !!!!!!!!!
Чудесна екскурзия, много сме доволни от видяното!
Не съм доволна от хотела в който ни настаниха, беше мръсно, стаята нямаше прозорец, закуската беше отвратитено притоплена от предноя ден, беше оскъдна, почти я нямаше, работеха с 10-20чиниии и чаши! С една от притоплените твърди банички си счупих коронката на зъба. Договора, който подписахме пишеше, че може да си изберем хотел, а при настаняванито ни, попитахме дали може да сме в другия хотел, категорично ни се отказа, защото фирмата Караджа турс го е решила и това е!
Изключително недоволна съм от предоставените услуги,бяхме група и всички бяха разочаровани от фирмата.
Първоначално имаха проблем със сайта си и възожноста за заплащане на допълнителни услуги.Има подвеждаща информация и в тел. разговор те не те коригират,че си в заблуда.Липса на информация за пътуването и хотела.В договора време на тръгване около 20:00 часа, а реално означава 21:00 часа.Бяхме с лице което не е екскурзовод.В хотела от 5:30 ч. седяхме по пода за настаняве...Всичко беше претрупано
Ексурзията беше прекрасна, организацията беше на ниво - дори смея да твърдя по-добра от тази на подобни екскурзии които сме посещавали преди това. Всичко беше планирано и предвидено, доколкото това може да се случи, имайки предвид трафика по границите и многомилионен град като Истанбул. Екскурзоводите също бяха много добри и знаеха доста интересни подробности, които няма как да се научат иначе. Препоръчвам :)
Много измамна оферта,уж имат бонус принцове острови,но за този"бонус"се заплаща........Освен това като тръгнахме,рейса беше без климатик,хотела беше ужасен,и трябваше да ходим пеша до него,рейса не спря както другите фирми пред хотела.Много зле беше и обслужването на прословутите принцове острови......гид почти нямаше ......не бих повторила с тази фирма,както аз така и другите 7 пътника!
Изключително любезни и отзивчиви служители. Бърза и добра комуникация.
Нормално пътувахме, без проблеми. Хотелът също беще добър, с хубава локация в кв. Лалели, липсваше му само фоайе в което спокойно да изчакаме до сутринта.
Комуникацията след закупуване на ваучера, не беше добра. След изпращането на данните чаках почти 2 седмици, за да ми изпратят договори, заради забавянето не можах да се възползвам от намалението за посещение на обектите, което фирмата предлагаше. Ваучерите бяха за майка ми и нейна приятелка и като цяло екскурзията им е харесала.
Покажи още ревюта
За 3326 дни публикувахме 168348 оферти, които се разграбиха
7 282 725 пъти, спестявайки 146 136 80072 лв на 612 692 грабомани!