Д-р Пламен Кожухаров е сравнително млад зъболекар, с влечение към всички съвременни методи на лечение и материали. Без значение от процедурата, в кабинета му винаги се използват висококачествени материали - от нанокомпозитни фотополимери до супертвърди отпечатъчни материали - всичко необходимо за здравето на Вашите зъби!

Дентален офис Д-р Пламен Кожухаров предлага комплексно дентално лечение и профилактика, с фокус върху почистване на зъбен камък, избелване на зъби, невидими фотополимерни пломби, естетичен бондинг и композитни фасети, порцеланови фасети и дизайн на усмивката, порцеланови коронки и мостове, циркониеви коронки и мостове, лечение на кореновите канали, снемаеми протези и др.

Д-р Пламен Кожухаров работи с внимание, следвайки доказани протоколи на лечение за предсказуеми резултати, които няма да изпразнят Вашия джоб.
Прочети още
Най-нови оферти от ИПППДМ Д-р Пламен Кожухаров:
-50% Почистване на зъбна плака, зъбен камък и никотинови оцветявания с ултразвук. Полиране на зъби, регистрация на зъбен и пародонтален статус за 35 лв
Почистване на зъбна плака, зъбен камък и никотинови оцветявания с ултразвук. Полиране на зъби, регистрация на зъбен и пародонтален статус за 35 лв
Цена: 35лв
70лв
·Грабнати ваучери64 · Грабомани закупили офертата53 · Преглеждания на офертата21409
Дата на стартиране на офертата17.03.2011г · Офертата се е промотирала 5 дни5