Първи стъпки в йога! Между тялото, ума и емоциите трябва да съществува хармония. И точно това осигуряват практиките в Йога студио Аяли: укрепване на физическото тяло, хармонизиране на емоциите, балансиране на неспокойния ум, уравновесяване на характера, достъп до скрития във всеки човек огромен творчески потенциал.

Всеки час е композиран, за да изпълни максимално тази функция, чрез умело съчетаване на асани, пранаяма, релаксация и концентрация, мантри, мудри. В края на часа ще се чувствате обновени, изпълнени с много нова сила. Практиките са интересни, забавни и зареждащи, съобразени с индивидуалните нужди и възможности на всеки в залата. Те развиват сила и гъвкавост, тонизират и релаксират цялото тяло, нервната система, ума, вътрешните органи и жлезите с вътрешна секреция, водят до вътрешен баланс, хармония и спокойствие.

Много повече от това!
Тялото, ума, съзнанието, нервната система се прочистват от токсини и блокажи и започват да работят пълноценно, изпълвайки ви със здраве, жизненост, вдъхновение, енергия. Ще почувствате растеж и положителна промяна във всички аспекти от живота си: от вас ще струи енергия и радост, а вие ще сте магнит за успеха.
Ще преоткриете себе си. Ще си припомните какво е да бъдете щастливи, удовлетворени. Ще се промените вие, ще се промени живота ви. Ще бъдете очаровани. Ще забележите, че всичко в живота ви се случва по-лесно и приятно, че срещате подходящите хора в необходимия момент.

И независимо дали търсите духовно израстване или материално благополучие; или средство за справяне със стреса, подобряване на здравето, или на фигурата; дали се чувствате объркани от заобикалящия ни бърз свят, или търсите отговори на вечните въпроси за любовта и щастието; или просто търсите нови приятели, развлечение, хоби, йога ще ви даде отговора, от който имате нужда.

Йога е древна наука. Но тя може качествено да промени нашия модерен живот. Йога студио Аяли е вашата връзка с вековната мъдрост. "Ние се срещаме по пътя Ви в отговор на Вашия съзнателен стремеж към по-добър живот и щастие. Защото щастието е основната природа на човека, и неговото търсене е пътят на всеки един човешки живот. А ние знаем как да Ви помогнем в този път. Заедно ще направим живота Ви по-пълен, по-цветен, по-богат. Във всяко едно отношение."

Йога студио Аяли е пространство, заредено с добра енергия, спокойствие и топлина. Място на светлина, хармония и любов. Място за среща със самите вас, за почивка и зареждане. Място за познание и самопознание, за физическо и духовно израстване. Тук може да спрете забързания си ритъм, да почерпите сила и мъдрост от природата, да откриете тишината и силата във вас. С вас ще работят специалисти с дългогодишен опит и силен интерес към йога, които ще ви насочат и помагат да направите най-доброто за себе си.

Заповядайте при тях! Присъединете се към нашите многобройни и щастливи клиенти и приятели!

Йога студио Аяли участва в Grabo.bg от 24 Септември 2014

Прочети още
Най-нови оферти от Йога студио Аяли:
-50.5% 4 посещения по избор на - класическа хатха йога, виняса йога или фит йога
4 посещения по избор на - класическа хатха йога, виняса йога или фит йога
Цена: 9.90лв
20лв
·Грабнати ваучери7 · Грабомани закупили офертата4 · Преглеждания на офертата950
Дата на стартиране на офертата24.09.2014г · Офертата се е промотирала 10 дни10 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
5.0