Отзиви от клиенти за Хотелски комплекс Чифлика:
Всички оферти
Мястото беше супер, а персоналът много любезен! Останахме приятно изненадани, че стаите са оборудвани с хладилници. Леглото - супер удобно.Храната беше много вкусна, макар да нямаше много безмесни опции. Вратата на терасата ни се затваряше трудно. Може да се обърне малко повече внимание на чистотата
Много добра храна и отношение на персонала,
Препоръчвам
gloriq 1
Ваучера беше за подарък на наши приятели! Изключително недоволни от условията, отношението и атмосферата - без топла вода, лоша храна и др.
НЕПРЕПОРЪЧВАМ!
Бяхме в хотела за Нова година.Много добре си изкарахме.Имаше организация за новогодишната вечеря и всичко беше прекрасно - храната,персонала,новогодишната заря.Може да се подобрят малко стаите,но лично на нас нищо не ни е липсвало.Благодаря за старанието на всички от персонала!
Sylvia 4
Като цяло сме доволни, само от към храната има какво да се промени, но за цената която платихме, всичко беше на добро ниво.
Malina 5
Прекрасни хора, вкусна храна! Ако имаш време и искаш да видиш исторически места + приятен престой. Препоръчвам.
Малко спокойно басейнче, без панорамна гледка , разбира се хаха.
Има стена, която пречи да видим панорамната гледка от описанието на ваучера хаха
Dilqna 5
Чисто, приятно, вкусна храна, с приятен и поддържан басейн.
Отлично обслужване на ниска цена!!!
Silvia 2
Няма рецепционист, Неориентиран персонал, Няма камериерка, Няма сапун в банята, Храната невинаги е свежа/изгнил айсберг в салатата/, никакво лично пространство на терасата, мърляво изчистена стая. Не препоръчвам.
Покажи още ревюта