Отзиви от клиенти за Хотел-ресторант Джамура:
Страхотно място със страхотна идея, но чистотата беше на ниско ниво. Когато отидохме нямаше кой да ни посрешне. Теъгнахме си на следващия ден към 11:00 часа нямаше на кой да върнем ключовете от стаята. Така наречената вечврия беше със соеви кебапчета и кюфтета. Като цяло обслужване на нула, а заради обстановката давам 2 звезди.
Разкошно хотелче за отдих! Тишина, чува се ромолене на рекичка, а планината с ръка да я пипнеш... Но...Хигиената е в критично състояние! Чашите в стаята бяха мръсни, а сифонът в банята беше задръстен с топка косми. В стаята на дъщеря ми /наета без ваучер/ имаше вана, сериозно замърсена. Нощните лампи явно бяха само за красота, защото нямаха крушки. Мястото е изключително зле поддържано! Към ваучера имаше вечеря и първата вечер ми донесоха вмирисани кебапчета, които бяха сменени безпроблемно.
Много приятни емоции и преживявания.
Чудесно отношение и прекрасна природа!!!
Занемарено , мръсно . Персонала мързелив . Сервитьорката от обяд е седнала на вино . Няма кой да обере пагоните в заведението . Хотелската част е мръсна . Цената на нощувката е 40 лв без ваучер
Не знам Калинка как е видяла Дряновския манастир от комплекс Джамура, но - нейсе. Бях там през м.май и никога няма да отида. Неотзивчив персонал, високи цени и негативно отношение към клиентите с валчер. Има забележки и по отношение на хигиената в стаите. Сутринта имахме закуска, но в уречения час обикаляхме и чукахме по вратите на ресторанта като просяци. Останах с впечатление, че е по-добре да им се размине и да се откажем от закуска.
Условията в хотела бяха добри, спойконо и тихо е,стаята- с приятна тераска и гледка към реката, топла, дори вряла вода и страхотно налягане на водата, което в много хотели е проблем. Липсата на закуска е голям минус, тъй като работното време на ресторанта е от 12 до 21ч, а наоколо няма къде другаде да се закуси, и ходихме чак до Асеновград. Вечерята беше плато мешана скара, стига за двама, но с допълнително поръчаните салати, картофки и питиета, общата сума на сметката беше неприятно висока.
ПРЕКРАСНО МЯСТО,ХОТЕЛ,РЕСТОРАНТ,ОБСЛУЖВАНЕ.
НЕ СЕ ЧУДЕТЕ, ПОСЕТЕТЕ КОМПЛЕКС „ДЖАМУРА”, НЯМА ДА СЪЖАЛИТЕ !
Останахме очаровани както от обслужването в хотела и ресторанта, така и от условията в стаята. Станахме редовни посетители на хотела.
Покажи още ревюта
За 3355 дни публикувахме 170997 оферти, които се разграбиха
7 352 169 пъти, спестявайки 147 071 66050 лв на 616 796 грабомани!