Всичко беше на ниво. Топъл и с добро обслужване хотел. Препоръчвам!!!
Вкусно, приятно и евтино. Бих повторил.
asq 5
Прекрасно място за почивка, топло,уютно,чисто,вкусна храна съобразена за всеки вкус . Много сме доволни от обслужвавето и от персонала,продължавайте все така !Успех и весели празници!
Останахме доволни от условията в хотел, предоставената храна и обслужването. Ако имаме възможност отново ще посетим хотела.
Чисто, топло, уютно! Любезен и отзивчив персонал! Храната беше много и вкусна!Починахме си наистина.Благодарим Ви!
Стаите са чисти, храната вкусна. Имам забележки относно така наречения "ресторант" и "залата с игрите". Ресторанта има 5 маси на кръст и не може да поеме гостите на хотела. Изнасят се маси в залата с игрите и на практика нито вечерята - вечеря, нито забавленията-забавления. По време на двудневния ни престой имаше и сватба, която ни принуди да вечеряме в стаята и поръчката се забави много. Да не говорим, че до 1 - 2 часа през нощта неможеше да се спи.
Стайте са страхотни и обслужването беше отлично!
Супер обстановка, вкусна храна, джакузито е голямо, наистина е за двама, предвидено е и пяна за вана, чисто и уютно! За тази цена направо сме очаровани и в хотела е предвидено всичко за максимално удобство!!
Останахме приятно изненадани от обстановката и чистотата в хотела. Чувствахме се уютно и комфортно. Персоналът е на ниво.
Единствено по отношение на храната нямаше разнообразие.
Като цяло останахме с приятни впечатления и отново бихме посетили този хотел и бихме го препоръчали на наши познати.
Покажи още ревюта