Хотелът е хубав , но услугата All inclusive не е разработена добре.. Не е нормално да мога да получа “натурален сок”, който имаше вкус на степче преди 10 ч сутринта, а чак след 10ч да мога да си поръчам газирана напитка (кола, Спрайт, фанта). Също не останах доволна от персонала на Блок масата, много бавно и лениво обслужване.
Приятен хотел за почивка. Близо е до плажа и до центъра. Няма паркинг към хотела, но има наблизо платен, който е идеален. Единствената забележка е че, в стаите (по-скоро банята) не беше добре почистено. Като изключим тази лека забележка бихме посетили отново!
Бяхме разочаровани от постъпката на управителя на хотела. Платихме целия престой за 7 дни през месец Юли още Май месец със резервация към хотела. Пристигаме на 25.07 за да се настаним и ни отговарят, че няма места. Настаниха ни в друг техен хотел в друг град.Ужасннио поведение и безотговорност. Никога няма да почиваме там.
Нямат паркинг пращат на платен паркинг 15 лева на ден нямат достатъчно шезлонги и чадъри управителката супер нелюбезна жена.
Чудесен хотел, много добър персонал.
Няма нищо общо с това,което представят.....безплатен паркинг до изчерпване на местата изобщо няма,стаята ни видимо не беше чистена от доста време,по земята пълно с пясък и явно комплимент от хотела няколко изрязани нокътя...Интернетът под всякаква критика и за капак предпоследният ден ни бяха деактивирали картата за стаята,при което ни казаха да изчакаме на рецепцията на опашка от 10 човека точно в 14:00,когато започва настаняването,защото някой е решил да ни заключи един ден по рано....
Услугата All Inclusive е пълна пародия,много бедно и оскъдно.Хотелската база е добра.
Стаите са просторни и чисти. Но , не може да се каже ол инклузив - алкохол се налива по 50гр дори ползват мярка😂 Бирата е малка, ако поискаш халба се заплаща. Храната се сипва под брой .
Elu 5
Много хубав хотел. Отзивчив персонал и вкусна храна.
Покажи още ревюта