Храната беше отвратителна, почти нулев е шанса да поаркираш наблизо, стаите са прилични, басейна мръсен и не много добре поддържан.
Имаше включена закуска, но никъде не е опоменато, че е една и съща всеки ден! При 7 нощувки една и съща закуска!!! Пълен ужас! Това не е нормално! Няма рецепциониска, за да я откриеш трябва да обикаляш и двата хотела! Не съм доволен и на никого не препоръчвам този хотел! Не ходете там!
Стаята ни беше прилична - климатикът работеше, както и телевизора, макар и да имаше само един канал, а по отношение на банята бих казала, че беше в много състояние. Цялостно от самия хотел бяхме доволни, но от обслужващия персонал и тяхната политика - не. Камериерките почистиха стаята точно 3 пъти, като един от тези пъти ни се наложи сами да си сменим плика за кошчето и тоалетната хартия - бяха ги оставили пред вратата. Не метат или измиват пода, както и не почистват повърхности.
Стаите са чисти, но доста тесни. Разтегателният фотьойл не можеше да се ползва, а бяхме трима души. Дъската на тоалетната беше счупена (липсваше доста голямо парче) цяло чудо е, че някой не се поряза. Бельо и хавлии за трети получихме след като се засякохме с камериерките на етажа след три нощувки. Хавлиите не се сменят, бельото също. Последният ден и боклукът не беше изхвърлен. Закуската е в съседно заведение и еднообразна.
Хотела не ми хареса. Няма паркоместа- две три на улицата. Кърпите и чаршафите не се подменят. Пет дни закусвахме едно и също. Климатика не работи. Ресторанта под терасите с жива музика. Рецепционистка видяхме при настаняване, ако имаш нужда от нещо звъниш на един телефон. Не препоръчвам и не бих се върнала там.
Много ни хареса. Страхотно местенце,на пет минути от плажа и на три от центъра. Всичко беше прекрасно, помислено е дори за малчуганите.Отново бихме посетили.
Идеално място за цената !!! Бих посетил отново. Трябва да се разнообрази закуската. Персонала се старае изключително много. Поздравления!!!
Reny 1
Рецепционистката е като митично създание- всички говорят за нея, но никой не я е виждал!
Отношението към гостите е под всякаква критика!
Единствено камериерките бяха любезни, но дори това не помогна за пет дневен престой кърпи и спално бельо да бъдат подменени поне веднъж!
Категорично НЕ препоръчвам тази сграда, незаслужено набедена за хотел!!!
Хотела изцяло надмина очакванията ми.
Цена<Качество
Покажи още ревюта
За 3501 дни публикувахме 181 155 оферти, които се разграбиха
7 635 436 пъти, спестявайки 151 206 662 лв на 635 986 грабомани!