Отзиви от клиенти за Хотел Армира:
Всички оферти
Бяхме на почивка с малко дете и всичко беше чудесно. Чисти стаи, топъл басейн, много място за разходки, любезно отношение, отлична храна и изненадващо разнообразна. За детето бяха осигурени детска кошара и столче в ресторанта, има и хубава площадка за игра.
t1960 1
Много сме доволни .Храната е чудесна .Тихо и спокойно място Горещо не препоръчвам Пазарлъците започват още със обаждането по телефона .Ако имате ваучер от Грабо ви се предлага стаи без балкон ако искате балкон доплащате по 5 лв. На човек на вечер за двама 10 лв. Имах ваучер със закуска и вечеря. Не
Ще ми обяснено че имам 5 степенно меню и нямам право на избор при напускане трябваше да платя за двама по 60лв. На вечер . Разбира се не можаха да намерят моя ваучер. Повече не бих се върнал.
Ана 5
Прекрасно място за почивка. Хотелът е уютен и старателно поддържан. Отлична хигиена, обслужване и храна. Персоналът е много любезен. Наоколо има доста приятни места за разходка.
Прекарах вълшебно! Вече трета година ползвам тази супер услуга и я препоръчвам на всички свои колеги и приятели. Здраве на целия прекрасен колектив!
Всички съоражения работеха. Така че Отлична оценка. Препоръчваме горещо🌞🌞🌞.
Посещаваме хотела за втори път - семейство с малко дете.
Всичко ни харесва - храната в ресторанта е много вкусна, басейнът е с точната температура, чистотата е на ниво. Двойните стаи са мънички, но не е някакъв проблем.
Много добре се наспива човек. Водата е супер. Закуската имаше косъм и не я пипнахме. Но пък имаше разнообразие от закуска по поръчка. Бих дошла отново, стига да работи рецепцията като се прибирам в 12 през ноща и чакам някой да ми отвори вратата 10мин за да се прибера. :)
Останахме много доволни. Без забележки!
Покажи още ревюта