Хотелът е под всякаква критика. Мирише на мухъл, нямаше вода повече от 24 часа, а за капак до 1ч през нощта имаше безумно силна музика от празнуваща компания и си тръгнахме посред нощ. Имаше само красивата гледка.
Категорично съжалявам за направената покупка на ваучер за този хотел!!!
Прекрасно място, изпълнено с чист въздух и прекрасна гледка! Чисто, свежо,отлично обслужване... пълноценна почивка!!!
Vanja 5
Много сме доволни от офертата, от мястото, от условията. Стаята беше с прекрасен изглед, имаше топла вода, парно, а не както се пишат глупости , че нямало, дори имаше духалки в случай , че на някой не му е топло.
Всичко, което бе предвидено по ваучера беше спазено, храната също беше добра.„
Diana 2
Всичко беше добре до момента, в който не ни казаха, че трябва да заплатим за да ползваме басейна въпреки, че сме гости на хотела и сме заплатили за две нощувки. За първи път ми се случва подобно нещо. Никога не бих го посетила отново въпреки уникалната гледка към Стара планина.
Бяхме там за 2 нощувки, от които не бяхме доволни. Не знаехме реално какви са цените на безалкохолни, алкохолни и кафета. Заплащахме всичко - басейн, шезлонг и каквото има там. Нямаше тенис на корт, а пишеше, че има. Залите за тенис на маса и билярд също се заплащаха! Последната вечер нямаше и ток!