Neli 4
Много приятен семеен хотел, стаи с всички удобства, от първа необходимост (хладилник, климатик, телевизор), приветлив и отзивчив персонал. Близо до плажа и търговската улица.
Изхранването беше кошмарно, предвид периода на престоя ни (началото на септември) хранихме се на едно място няколко хотела.
Стаите са мръсни, бельото е старо и с петна, банята е закъкрала, имаше боклуци в коша, липсват завеси на прозорците, но паяжини има, счупени мебели, в единия шкаф има солета и нахвърлени листове в комплект с разглобен контакт. Изхранването е в друг хотел, което не е съобщено в офертата. Ол инклузив категорично не е. 30 минути след началото на вечерята нямаше НИЩО за ядене и не беше дозаредено. На въпросът "Ще има ли с какво да се нахраним, ще бъде ли изнесена храна?" ни беше отговорено, че след
Посетих хотела миналата година.За мен, дори за ниската цена, хотела не струва. Чаршафите бяха под всякаква критика..Изхранването се осъществява в съседен хотел.На всяко хранене в чинията на поне на един човек от компанията ми имаше косъм.Храната не беше вкусна, дори ребра на скара можаха да изгорят.Единствения плюс поне за мен беше,че персонала на ресторанта (не на хотела, тях почти не ги видях) бяха любезни и забавни.
Ivanka 1
Stai, hrana, personal pod vsqkakva kritika. Ko6mar prosto, polojitelnoto ne6to, che si na moreto....
Olga 4
Соотнешение цена - качество напълно си отговарят!
Хотелът беше под всякаква критика, персоналът също. Храненето се провежда в друг хотел и ако не отидеш в първия половин час, ще ядеш каквото е останало. Ако случайно попиташ персонала защо няма храна , те казват "Да сте дошли по рано". За 4 дни не почистиха стаята нито веднъж, чаршафите и калъфките бяха на жълти петна. Климатикът тече, цялата тераса беше във вода.
Ако може с отрицание да гласувам ще го направя с кеф !Целия хотел е проблем! Без организация без нищо! Няма олинклузив в хотела , ходи се в други хотели да се яде . Няма ядене и пиенето постоянно свършва ! Пълен провал е това място ! Тук сме около 100 човека , непознати разбира се и не се среща дово
Много любезно обслужване и сме доволни.Но имам питане след като започне хранодена с вечеря защо завършва със закуска и ни взеха пари за обед.Тоест ако дойда да почивам за една нощувка имам по право само вечеря и закуска, без обяд.
Небих посетил отново.Успехи. След рекламация ни върнаха парите.
Местоположение- за хора, които обичат да се движат-идеално, за хора свикнали на шум- идеално.
Персонал- любезен.
Стаи- прилични, може още да се желае.
Интернет в нашата стая нямаше, въпреки че в офертата пишеше, че в целия хотел има.
Хотелът беше страхотен, персоналът също. Закуската лично на мен не ми хареса. В стаята ухаеше страхотно през тези 5 дена. Единствената ми забележка е, че чаршафите, въпреки че бяха чисти и миришеха добре, бяха целите на жълти петна. Хотелът е на прекрасно място!
Покажи още ревюта