Отзиви от клиенти за Холидей Бг Тур:
Всички оферти
Екскурзията до Будапеща-Прага-Дрезден-Виена от 15.06. до 20.06.2019 НЕ СИ СТРУВАШЕ ПАРИТЕ! Возиха ни с автобус на "DINITA"-много стар;с неудобни седалки с повредени механизми за корекция на наклона им;коланите не могат да се закопчават(не са безопасни);климатизацията от страната на екскурзовода Весела се повреди.Спахме в Будапеща в СТРАНЕН хотел (на фасадата пишеше 18 евро-ужас)!В хотела в Прага(единствено там 3*)пристигнахме в 1:11 ч. през нощта.На 24 км от Виена спахме в нискобюджетен хотел.
Страхотна екскурзия! Невероятно приключение, изпълнено с нови знания, емоции и впечатления!И всичко това благодарение на прекрасните екскурзоводи - три ерудирани и търпеливи дами Елена, която съпътстваше групата през цялото време, Катя -която с толкова ентусиазъм ни разказа за аристократична Виена, и Ивелина, която в слънчева Унгария ни развеждаше и запознаваше както с Буда, така и с Пеща!Най- значимите обаче в това цялото пътешествие,бяха двата шофьори - Добрин и Марин- отговорни и внимателни!
Много сме доволни от екскурзията!
Прекрасно, отзивчиво и приятелско отношение от страна на екскурзоводката Роси и двамата шофьори.
Екскурзоводките в Будапеща и Виена бяха изключително изчерпателни в историческото представяне на градовете и споделяха любопитни факти за начина на живот на местните.
Свободното време не беше достатъчно, но това е нормално за такъв тип екскурзия, в която искаш да видиш максимално неща за кратко време.
Ще ползваме фирмата и за бъдещи екскурзии!
Предвидента програма се спазваше.Екскурзоводът Митко и шофьорите бяха организирани,отзивчиви, внимателни, както и екскурзоводката в Будапеща.Във Виена местната екскурзоводка Катя беше сприхава,груба и категорично имаше непрофесионално поведение и отношение към туристите.
Положително мнение - екскурзовода Елена беше на ниво, екскурзовода Катя във Виена също.
Отрицателно мнение - от тръгването от София автобуса закъсня с един час и не бяхме своевременно уведомени за това, хотела в Австрия беше прекалено отдалечен, за закуската чакахме на опашка.
ЯЙЗЪК,Не пътувайте с тази фирма,пълна скръб,нито си спазват програмата,нито те толерират,като човек,още с качването в рейса ни настаниха разделени,за местата където трябваше да спим в района,ние бяхме на 160 км.което пък налагаше да ставаме рано,да закусваме на бързо и 7,50ч пред рейса да се товарим,а на всичкото отгоре дете на 8 г. му взимат билети за голям.Сигурна съм че за повечето места беше безплатно,!А бе изобщо изберете си някоя друга фирма ,но с Холидей БГ-НЕ
Пътувала жена ми. Европа разбирасе е красива. Екскурсии много интересни. Само че...
Автобус е от миналия век. И беше пренатоварен с хора.
Един от водачите в прав текст предлагал на жена ми, да прокара нощ с него:)
Може ли да кажете това е допълнителни услуги?
Защо не ги споменавате в рекламата си?
Трябва да ги посочите задължително.
Цялото пърешествие беше развалено. Шофьорът я преследвал цяло време и на всякъде. Ако бях ме в друга държава, щеше да ви съдим за подобен тормоз.
Успех!
Прекрасна екскурзия! Много добра организация и много включени занимания ! Благодарим за чудесните спомени!
Посетихме Будапеща, Прага, Дрезден и Виена за периода от 26.04.2019-01.05.2019, прибрахме се със страхотни спомени и емоции. И много нови приятели! Специални благодарности на гида ни Митко, благодарим ти за търпението и перфектната организация. Благодаря на печените шофьори Марин и Орхан, никога досега не бях заспивал в автобус, но и това се случи. Не на последно място искам да благодаря на Росица Андреева за цялата предоставена информация. До нови срещи! Успех!
Покажи още ревюта
За 3271 дни публикувахме 163609 оферти, които се разграбиха
7 165 417 пъти, спестявайки 144 583 81097 лв на 604 498 грабомани!