Обекти в Хисаря

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
15 търговски обекти 973 оценки от клиенти 1011 ревюта от клиенти
Обекти в Хисаря
Хотелските стаи са добри, но храната предлагана в ресторанта е от най-евтините съставки (включително имитиращи продукти на сирене и кашкавал). За цената, която сме заплатили това се оказа голямо разочарование. Басейнчето е много малко и обикновено препълнено с хора.
Чудесен хотел, изключително любезен персонал, прекрасна спа зона, перфектни стаи
Единственото нещо от което сме доволни е храната и служителите в ресторанта, всичко останало беше неприятно. Отношението на камериерките е потресаващо, не вършат работата си, помолих ги да изчакат 1 минута, за да излезем от стаята, за да могат да почистят, те тряснаха вратата и съответно стаята ни така и не беше почистена през целия престой в хотела.
Чудесно място, любезен персонал, базата е остаряла, но е чисто, водата в басейна сутрин е много топла, по- скоро като в джакузи, храната е вкусна, има какво да се желае като качество на продукти като сирене/кашкавал , които са имитиращи, но за предложената цена- нямам забележки.
много ни хареса почивката,нямали сме никакви проблеми, усмихнат, любезен персонал,благодаря
Като цяло хотела е доста занамерен и неподържан !
Стаите са под всякаква критика за 4 дни не влязоха да я почистят !да не говорим че няма нито 1 контакт в който да си пуснеш телефона да се зарежда . Храната що годе ставаше (нищо че една от сутрините салама беше мухлясъл)
Спато също е под всякаква критика смърди на нафта и на нзм си още какво ( сауната ще се разпадне , а парната баня падаха плочки от стената и за 4те дни никой не я почисти )
Не бих повторил никога повече !!!
5