Обекти в Хисаря

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
15 търговски обекти 973 оценки от клиенти 1011 ревюта от клиенти
Обекти в Хисаря
Прекрасно място за почивка!СПА на ниво,чисто и поддържано!Вкусна храна в ресторанта!Препоръчвам!
Беше според очакванията. Доволна съм.
Водата беше топла.Бяхме с 2 нощувки , за жалост последният ден стана най - топла.Не ни хареса , че не може в Спа центъра да няма един шезлонг на който да си легнеш , все пак е СПА..Храната беше сравнително добра.Най - многооо ни хареса отношението на ПЕРСОНАЛА ! Невероятни ! Имаше една жена за жалост не й запомних името , на възраст около 40-50 години , нооо е страхотнааа !!!! Най -много ни хареса отношението на служителите!
Остарял хотел, без сериозна поддръжка и любезен персонал
Много хубаво място. Има хубав детски кът.
Платих три нощувки но си тръгнах след първата. Баните са мръсни. Басеина 5 на 6 студен и мръсен не отговаря на легловата база. Хотела е построен до главен път по който има постоянно движение на автомобили. Месото на основното ястие на вечеря миришеше.
Единственото хубаво нещо беше посрещането, рецепционистката беше много любезна. Стаята има нужда от освежаващ ремонт. Стената към банята беше олющена от влагата. Ресторанта е прекалено малък за капацитета гости.Храната също не беше достатъчна за всички. В басейна могат да влязат само 5-6 и е прекалено тясно.
Хотела не отговаря на категория 3 звезди, по скоро селска кръчма а не ресторант, мухъл, мръсен басейн със мръсна вода, храната е смешна
Мая 4
Приличен хотел,но има какво да се желае относно чистотата и поддръжката на стаите.Служителите на рецепция-отлични.
3