Генератор на газ на Браун - икономия на гориво

За първи път в България и Европа бе стандартизиран Електрически генератор на Газ на Браун!

Всички Генератори на газ на Браун от серията – Модел HC12/24V Pro отговарят на БДС . Проведена бе процедура по оценяване на съответствие съгласно директива 2006/95/ЕС на Европейския Парламент и Съвета, въведена с Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствието на електрически съоръжения, предназначени  за използване в определени граници на напрежението.  Процедурата бе извършена от нотификационен орган упълномощен да оценява съответствие, с идентификационен номер 2024 – "Елтест сертификация" ЕООД .  Издаден бе Експертен доклад с който бе удостоверено че електрическото съоръжение – "Електрически генератор на Газ на Браун", Модел HC12/24V Pro съответства на приложимите за него съществени изисквания на Директива 2006/95/ЕС, въведена с наредба за съществуващите изисквания и оценяване на съответствието на електрически съоръжения, предназначени за използване в определени граници на напрежението.

С провеждането на тази процедура производителя "Ривиера парк 12" ЕООД стана първата фирма в България и Европа произвеждаща Водородни генератори отговарящи на Европейските стандарти за надеждност и безопасност.

Повече за продуктите на HHO-Bulgaria

Увеличете пробега на автомобила си с до 50% с генератор на газ на Браун от серията HC12/24V Pro. със същото количество гориво!

Генераторът на Газ на Браун (HHO газ), или както е популярен в България - Водородният генератор, се използва за производството на газ, който се явява допълнително гориво, ускоряващо процеса на изгаряне на гориво-въздушната смес в цилиндрите на двигателя. Получения ефект от по-доброто изгаряне е повишаване на мощността на двигателя и значителна икономия на гориво. Възможно е увеличаване пробега с до 50% със същото количество гориво.

Генераторът на Газ на Браун е изработен по нова, революционна технология. Той е:
• Единственият HHO генератор, отговарящ на БДС продаван на пазара;
• Водородния генератор е маркиран със европейски инициали за съответствие-CE2024;
• Позволява реализиране на икономия на гориво;
• Увеличаване на пробега с до 50% със същото количество гориво;
• Увеличаване мощността на двигателя с до 20%;
• Подобряване на изгарянето на гориво-въздушната смес;
• Намаляване на отлаганията на нагари по двигателя;
• Увеличаване живота на двигателя;
• Увеличаване до 2 пъти пробега между 2 смени на масло;
• Намаляване на вредните емисии в отработените газове.

HHO-Bulgaria участва в Grabo.bg от 22 Ноември 2012

Прочети още
За 3330 дни публикувахме 168769 оферти, които се разграбиха
7 295 266 пъти, спестявайки 146 302 45040 лв на 613 410 грабомани!