Всичко беше добре.
София, бул. Княгиня Мария Луиза 65 преди месец  ·  · Подкрепям това мнение!
Много е красиво на Седемте рилски езера,препоръчвам.Единственото,което беше,че въпреки лошите метереологични условия сутринта,екскурзията не беше отменена.Добре,че природата ни позволи да се изкачим и да се насладим на хубавата природа.
София, бул. Княгиня Мария Луиза 65 преди месец  ·  · Подкрепям това мнение!
Уикенд в Сърбия! Върнячка баня, плюс транспорт и посещение на Крушевац!!
Един провален Уикенд за 15.06.2019. Нямало достатъчно желаещи,нямали отговор от Сръбска страна -отговор дали ще приемат гостите. Ужасно сме разочаровани! Единствено, разговори по телефона..Няма да използваме туроператорските услуги на фирмата.
София, бул. Княгиня Мария Луиза 65 преди 3 месеца  ·  · Подкрепям това мнение!
За екскурзията до Будапеща и Виена от 01-05 май 2019. Много лоша организация, некадърен екскурзовод - Димо, който не знаеше дори таксите за посещаваните обекти и ни заблуди първоначално с много по-високи суми.Също така и почти нищо не научихме като информация от него. Излъгаха ни ,че едната нощувка ще бъде в Будапеща, а ни откараха в друг град.
Адмирации за екскурзоводите, които водеха панорамните обиколки в двата града.Хотелите прилични, чисти.
Закупих екскурзия до Будапеща и Виена. Предварително по телефона ми беше казано, че едната нощувка ще бъде в Будапеща а другата в района на Виена, както е записано инпо договор. Нощувката в Будапеща беше на 20-30км от Будапеща в гр.Татабаня, както и тази във Виена беше в някакво селце. В единия ден на разположение в Будапеща нямаше дори 1 час свободно време за туристите в което да се разходят или да хапнат. Ексурзовода не беше запознат предварително с входните такси на забележителностите.
София, бул. Княгиня Мария Луиза 65 преди 4 месеца  ·  · Подкрепям това мнение!
Подвеждаща програма. Отделно не особено професионално отношение от страна на водача - имаше команди да се строим в колона по двама, за да ни преброи 5-ти път. Първият ден в Будапеща не бе предвидено дори 20 мин за хапване и отивате 17.30 в градче, в което магазините работят до 17.30...Разочароващо!
София, бул. Княгиня Мария Луиза 65 преди 4 месеца  ·  · Подкрепям това мнение!
Може още какво да се желае.
София, бул. Княгиня Мария Луиза 65 преди 9 месеца  ·  · Подкрепям това мнение!
Грабо ми изпращат покани за отзиви за още неизползвани услуги.При съобщение от моя страна за проблем ми отговарят ,че не могат да премахнат напълно отзива ми,които въобще не се отнася за тази услуга.Този отзив не се отнася за тази екскурзия.
София, бул. Княгиня Мария Луиза 65 преди 9 месеца  ·  · Подкрепям това мнение!
Не съм доволна от екскурзията до Виена, Будапеща и Прага, организационното ниво бе нулево! Екскурзовода Димо не разказваше нищо за забележителностите. Почивките по време на пътуването бяха през 4, 5 часа, отвратително отношение от страна на шофьорите, само ругаене и псуване! Изгубихте ме като клиент
София, бул. Княгиня Мария Луиза 65 преди 1 година  ·  · Подкрепям това мнение!
НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ПЪТУВАТЕ С ЕКСКУРЗОВОДА НИКОЛОВА.
София, бул. Княгиня Мария Луиза 65 преди 1 година  ·  · Подкрепям това мнение!
Покажи още ревюта
За 3302 дни публикувахме 166269 оферти, които се разграбиха
7 235 146 пъти, спестявайки 145 496 41432 лв на 609 591 грабомани!