"Дженерали Застраховане" АД e основано през 1991г. като Застрахователна компания "Орел" АД. Generali притежава Разрешение № 1 от 26 март 1998г. за извършване на застрахователна дейност на територията на Република България, издадено от Националния съвет по застраховане при Министерски съвет.

Мажоритарен акционер на "Дженерали Застраховане" АД e Дженерали БългарияХолдинг EАД, част от Generali PPF Holding B.V., който оперира в 14 страни в Централна и Източна Европа.

"Дженерали Застраховане" АД разполага с широка териториална структура и организира своята застрахователна дейност чрез повече от 80 генерални представителства, представителства и изнесени работни местна в цялата страна. Дружеството поддържа и мрежа от над 2500 професионално
подготвени застрахователни агенти.

Признание за усилията на "Дженерали Застраховане" АД, насочени към предоставяне на широкообхватни и качествени застрахователни услуги, съобразени с всички изисквания на клиентите и пазара, е фактът, че на услугите са се доверили редица структуроопределящи икономиката на страната предприятия и организации.

Generali участва в Grabo.bg от 01 Октомври 2012

Прочети още
Най-нови оферти от Generali:
-50% Пакетна едногодишна застраховка "Дом"
Пакетна едногодишна застраховка "Дом"
Цена: 57.38лв
114.77лв
·Грабнати ваучери7 · Грабомани закупили офертата7 · Преглеждания на офертата6035
Дата на стартиране на офертата01.10.2012г · Офертата се е промотирала 8 дни8