Отзиви от клиенти за Енджой Холидей:
Всички оферти
Едно невероятно преживяване с един прекрасен екип!Благодарим за вниманието и за професионализма ви!До нови срещи!
Препоръчвам. Всичко беше страхотно! Пътуването беше организирано много добре. Екскурзовода Деси е прекрасна. Всичко изрядно и спокойно. Благодаря!
Организацията беше много добра. Екскурзовода Деси беше изключително компетентна, услужлива, усмихната. Шофьорите бяха мноооого големи професионалисти..пътуването не го усетих. Всичко изрядно. Препоръчвам.
При нужда от положителни емоции отново ще изберем вас.Благодаря!
Всичко беше страхотно! Пътуването беше добре организирано. Поздрави на екипа и специално на Светла!
Нямам забележки към фирмата организатор, но хотела и храната никак не бяха ОК.
Уникално обслужване и програма! :) Хотелите по програмата бяха много добре подбрани и отговаряха напълно на цена/качество. Благодарим сърдечно на Нора за обърнатото ни внимание, без забележка за екскурзоводското обслужване и минаването на границите. Ще повторим определено!!! Успех...
Лошо екскурзоводско обслужване, трудно чувахме и намирахме екскурзоводката Нора, повечето хора не видяха това което трябва да видят и да чуят, не събираше групата на куп и не съм научила нищо от нея. Мълчеше през цялото време. Искаше ни се повече информация. Нацупена физиономия. Няма подход, усмивка, не носеше нищо в ръка, за да я виждаме къде е, не ни ориентираше добре, изобщо не съм доволна, трудна комуникация. Бих ползвала в бъдеще услугите на Енджой Холидей, само ако екскурзовод не е тя.
Слаба подготовка и организация на екскурзията. Водачката Нора игнорира изискванията, които туристите са поставили при записването си. Внимание се обръща само на немлъкващи с часове досадни бабички, редовни клиентки на фирмата. Проблеми навсякъде - и в автобуса, и в хотела, и с програмата. Много зле!
Покажи още ревюта
За 3331 дни публикувахме 168835 оферти, които се разграбиха
7 296 877 пъти, спестявайки 146 320 54122 лв на 613 514 грабомани!