Туристическа агенция Ем Енд Джи Турс ЕООД е създадена през 2008г и е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в чужбина.

Ем Енд Джи Турс е динамично развиваща се компания, специализирана в организацията на всякакъв вид туристически услуги. За да задоволи всяко желание на своите клиенти и осигури високо качество на предлаганите продукти, Ем Енд Джи Турс си партнира с най-големите и водещи туроператори в България и Европа.

Ем Енд Джи Турс е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси и желания. Предлага индивидуални пакети за самолетни почивки и екскурзии, автобусни почивки и автобусни екскурзии или екскурзии до всички точки на света.

Ем Енд Джи Турс
ЕООД се занимава и с конгресен туризъм - организира симпозиуми, конгреси, семинари и работни срещи в чужбина и в България. От момента на създаването си, фирмата бележи непрекъснат възход, изразяващ се в трайно нарастване на обслужените от нея клиенти от една страна и в постоянно усъвършенстване на организацията на работа и повишаване качеството на предлаганите разнообразни услуги от друга.

Ем Енд Джи Турс участва в Grabo.bg от 28 Април 2016

Прочети още
Други популярни оферти
Bulgaria Travel Agency
Топ цена:
2400лв
на човек
Еднодневна екскурзия до Евксиноград, Аладжа манастир, Побитите камъни и Варна
Варна, Евксиноград, Аладжа манастир, Побити камъни
8 грабнати
Travelia
Топ цена:
3300лв
на човек
Travelia
Топ цена:
2500лв
на човек
Emerald Beach Resort & SPA***** -56%
Цена:
1990лв
45лв стойност
56% отстъпка
Други обекти наблизо
Save Travel ул. Дунав 5 · ~291м.
4.0
Zapoznaj.me ул. Христо Ботев №85 · ~358м.
3.6
Семеен хотел Бяла роза ул. Батак 42 · ~544м.
Travel Holidays ул. Л. Каравелов 39 · ~627м.
Вила Селекта**, Росенец Вила Селекта**, парк Росенец - на 15км южно от Бургас · ~715м.