Ужасно некоректна фирма, не препоръчвам на никого! Първо ни отмениха почивката и ни предложиха друг хотел (доста по-лош от оригиналния). След доста разправии с тях все пак подписахме договор за по-късна дата, за да бъдем в оригиналния хотел. Така и не си направиха труда да ни отговорят и да потвърдят резервацията. Накрая, когато отидохме в хотела, който бе рекламиран от тях, ни казаха, че нямаме резервация там! Преместиха ни в друг хотел - не този, за който всъщност платихме, и дори не си направ
Почивката беше страхотна. Хотела и персонала, който обслужва клиентите бяха удовлетворяващи, организацията им беше супер. Автобусите са комфортни, като заедно с водача на групата и шофьорите бяха от Версо травел и са подготвени, опитни и любезни.
Направих грешката да закупя ваучери за Бодрум-определен хотел, представител на фирмата и възможност за транспорт от Варна. Последваха опити от моя страна да се свържа с тях, за да получа договор и банкова сметка, но една не особено мила дама отговаряше: „две седмици преди почивката“ и т.н. В крайна сметка 10 дни преди пътуването ме изненадаха неприятно, че транспорт от Варна няма да има, ако може хотела да сменим, за да не са само двамата и представител на фирмата за двама човека нямало да има.
Фирмата си върши работата колкото и са възможностите! Автобусите са добри ! Препоръките ми са да избират спирки на автобусите на дълги разстояния с безплатни тоалетни ,каквито има на големите вериги бензиностанции!Също така да обърнат повече внимание при договарянето на храните и напитките ,които се предлагат на гостите и в началото на сезона!
Аз и моята приятелка Валентина почивахме от 01 05 2019г в Кушадасъ с ЕЛЕВЕН ТУР и сме благодарни за отличната организация ,прекрасното обслужване и адекватната им реакция във всяка ситуация.Пожелаваме на целият им екип здраве и и все така всеотдайни в работата.Сърдечни благодарности на Джина,част от екипа,която е неуморима.

ЮЛКА КАЛИНОВА гр. РУСЕ
Благодаря ви Eleven Tur Bg за учтивото, мило и грижовно отношение! Изпитах пълно удовлетворение от посещението от 3 до 6 май. Перфектен екип - Елена, Нели, и Синан. За да се насладите на перлата на Ориента - Истанбул и почувствате неповторимата атмосфера на Турция изберете Eleven Tur Bg! За първи път пътувам без да изпитам каквито и да е било неудобства, нямаше промяна в предварителната програма и всичко което беше обещано се изпълни на 100%. Надеждност, акуратност и отзивчивост - Eleven Tur Bg!
Началото на почивката беше прекрасно и самата почивка също. Хотела е приличен, въпреки че не е за 4 звезди, а по - скоро за три, но персонала компенсира тази една звезда. Относно организацията на "Елевен Тур": ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА!!! Първо жената, която ми счупи телефона докато се разберем как точно ще се организират нещата е изключително нагла. Звъни основно вечер след 19:00 и се прави на важна все едно ти си й длъжен с нещо и едва ли не трябва да й се подчиниш безусловно на нейните изисквания.
Организацията беше нула,лутахме се с шофьора,посещенията бяха наблъскани на едно,след като пътувахме 10ч.пристигнахме в хотела,където стояхме на рецепция още 3ч.за да чакаме друг автобус за фестивала,където бяхме 2ч. от там на обзорна обиколка,после хълма,от него се връщаме пребити след 17ч.безсъние и ни казват,след 30м.е корабчето за Босфора , от него да отиваме веднага на вечеря без секунда почивка и време за лична грижа,вечерята беше зле-оскъдна,обстановка-дъно. Служителите бяха мн мили иначе
Благодаря ви за учтивото, мило и грижовно отношение! Незабравимо! Въпреки лошото време, независещо от вас :), не изпитах ни най-малко чувство на неудовлетвореност. Перфектен екип - Елена, Нина, Джина, Тео и Селим. Благослов за вас и вашата дейност!
Пътувахме с фирма eleven tur до Истанбул на 18.04.2019 г. Искам да изкажа своите големи благодарности към организаторите. Екипът беше страхотен, на ниво, професионалисти. Екскурзоводките-Джина и Ели бяха изключително внимателни, отзивчиви, откликваха на всички наши желания и молби. Прекрасни хора и добри екскурзовод, с огромна любов си вършиха своята работа, много увлекателно и интересно поднасяха фактите и информацията за обектите, които посещавахме и историята на Турция.БЛАГОДАРИМ!!!
Покажи още ревюта
За 3334 дни публикувахме 169001 оферти, които се разграбиха
7 302 328 пъти, спестявайки 146 399 25225 лв на 613 818 грабомани!