Обекти в Елена

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
20 търговски обекти 2796 оценки от клиенти 2873 ревюта от клиенти
Обекти в Елена
Хотелът е с раздвижена, стъпаловидна архитектура. Менюто беше изобилно и разнообразно. Басейна - чист, топла вода, тиха, уютна градина с шезлонги и хамаци. Приятно и разтоварващо преживяване.
Прекрасно място за почивка е гр. Елена. Хотела е добър, храната също. Спа центъра е малък, но уютен и си има всичко. Единственото неудобство, е че в стаите няма климатици, а беше много топло.
Басейните топли и чисти. Стайте чисти и просторни ,ноооо в салатата косми (смениха ни я ) , храната идва с голямо закъснение . Ако сте с деца не е място , за едни картофи чакаме 1 час . Вечерята чакаш по час и ги гониш и молиш за един сок
Хубав хотел във красива Елена ❤️
Всичко беше супер, много сме доволни от хотела, от обслужването, от храната. Хотелът е чист, скоро е отремонтиран. Персоналът е вежлив, много благодарим, че ни изпратиха по Еконт забравени вещи, храната е вкусна и достатъчна! гр. Елена е малко , спокойно и приятно градче , има много обекти за разглеждане! Благодарим!
Прилично за предложената оферта с включен обяд и вечеря. Много любезен персонал.
Хотела е ок.
Стаите са чисти, служителите са учтиви и услужливи.
Закуската не е по-различна от тази в другите хотели, вечерята също, което няма как да ви изненада.
Външния басейн е на 20 метра от хотела, в двора на къща, която се държи от същите собственици, кудето има достатъчно сянка и място. Вътрешният е в хотела и топъл. И двата са чисти.
Todor 4
Останахме доволни като цяло само иска леко освежаване , храната беше много вкусна .
1