Дружеството Електра Тим е създадено през 2003г. Фирмата има добре оборудван собствен офис, постоянна складова база, високопроизводителна техническа екипировка, както и собствен транспорт. Разполага с високо квалифициран в професионално и техническо отношение персонал за изпълнението на оферираните видове СМР.

В магазините на Електра Тим можете да намерите богата гама от осветителни тела за дома, офиса и градината от водещи български и европейски производители, на които фирмата е вносител или дистрибутор: Lombardo - Италия, FM ILUMINATION – Испания; Avolux, Денима, Вива, Massive, Globo, Esoto и други.

Осветителни тела за баня и голямо разнообразие на модели луни за вграждане на 12V или на 220V, както и със светодиоди; електронни трансформатори за 10, 12 или 24V . Широк избор на варианти и цветове за ключове, контакти, розетки на Schneider
Electric – Alia, Unica, Unica TOP; EL-BI; Makel и други.

Всички видове светлинни източници – нажежаеми лампи, луминесцентни и енергоспестяващи; халогенни лампи на 12V и 220V; газоразрядни лампи – живачни, натриеви, метал-халогенни и др. на водещи производители - Philips, Pila, Kanlux, Vivalux и други. Избор на удължители и разклонители, всички видове кабели на изгодни цени, конзолни кутии, автоматични прекъсвачи, апартаментни табла и още много други.
Прочети още
Други популярни оферти
Оптика Оптиста -58%
Цена:
2700лв
65лв стойност
58% отстъпка
Физио Артро -50%
Цена:
1990лв
40лв стойност
50% отстъпка
Физио Артро -50%
Цена:
2480лв
50лв стойност
50% отстъпка
Оптика Оптиста
Топ цена:
3200лв
Оптика Оптиста -30%
Цена:
5300лв
76лв стойност
30% отстъпка